jeden z prvních receptů, který jsem tu objevila a bylo to moc dobré, od té doby pravidelně na našem jídelníčku. :-)
Dělám pravidelně, jak kuřecí prsní řízky tak plátky z vepřové pečeně a je to moc dobré.
Restovala jsem na trošce oleje a přidala jsem opravdu jen kousíček másla a bylo to dokonalé a ne mastné. I cibule mi moc chutnala. Jinak Lenko, pokud chcete něco nekalorického, tak je potřeba asi zajít do jiné kategorie - třeba saláty.
Myslím,že pořadí na TOP na tomto webu je diskutabilní.Např. tento recept si držel dlouho třetí příčku a hodnotilo jej 27 uživatelů,ale např.Pizza těsto jako z pizzerie má průměrné hodnocení nyní 1,27,je na 10. místě, ale hodnotilo jej 169 lidí.
Lenko, TOP recepty = výpis receptů dle hodnocení uživatelů.
Máslové řízky jsem dělala minulý týden a nijak mě nenadchly - o velké mastnotě už byla řeč a cibule, která se v pekáči prakticky uvařila, taky nebyla nic moc...
A nechci být ošklivá, ale našla bych tady spoustu jiných receptů, které bych zařadila do TOP 10. Nevím, jakým způsobem se toto pořadí volí, nebo vybírá, ale sem bych nesáhla.
Mně to připadlo velmi mastné...restovat na oleji, pak ještě přidávat takovou porci másla????Myslím, že zbytečné....kdyby se všechny ingredience včetně másla - ale jen malé hrudky - daly do pekáče a podlily vodou, před dopečením se odkrylo víko pekáče, mělo by to absolutě stejný efekt..upečené, zapečené, ale minilálně o desítky tisíc kalorií, nebo stovky mastných ok méně
Nevyzkoušel někdo náhodou tento recept s masem z divočáka?
Dnes so varila k obedu z kuracieho mäsa, doporučujem. Dávam za 1.
Recept jsem vyzkoušela, všem chutnalo,másla jsem dala málo a použila libové vepřové plecko.Dávám za 1.
Velmi ráda zapékám maso v troubě a našla jsem zde pár skvělých receptů. Tento ale neshledávám nijak extra. Maso je sice opravdu šťavnaté, ale chuťově nevýrazné a hodně mastné.
dělala jsem z krkovičky, bylo to výborné, jen na můj vkus dost mastné...držela jsem se přesně receptu a to máslo už bylo jaksi navíc, příště budu chytřejší :-))
Včera jsem dělala celé rodině na oběd s bramborem z kuřecího masa s velkým zeleninovým salátem a všichni chválili.
Výborné. Děkuji za recept.
Dělala jsem dnes k obědu a bylo to vynikajici. Hodnotím za1 a přidávám k oblíbeným.
Dnes jsem udělala,maso bylo sice šťavnaté, ale chuťově nic moc, prostě klasický přírodní řizek
Už jsem si vyndala na tento recept masíčko z mrazáku a chystám se tuto baštu udělat, zní to totiž báječně.
Dnes byly k obědu i s kaší a opravdu supr.
Tak tohle nemá chybu. Výborné i kuřecí řízky. dávám 1.
Dělám z kuřecího a je to strašně dobré,ta cibule a to masíčko opravdu máslové.Vynikající!
Tak jsem receptu dala velikou jedničku. Postup jsem dodržela, jen místo oleje dala domácí sádlo. Je to vynikající !!!! Dneska jsem měla i v práci k obědu a ještě zbyde na dnešek k večeři. Schváleně jsem toho dělala "horu" a neprohloupila jsem. Nádherně to voní i chutná !!! K tomu bramborová kaše a salát z domácího kysaného zelí. Vynikající měkkoučké masíčko.
Delal jsem vcera a dnes rano jsme prazdny pekacek doslova vytreli houskama.
omacka primo excelent a rizky taky
recept kt. odporucia tak skusene damy ako hela a eva precechtelova, skratka nejde neurobit....jednoduche na pripravu a vynikajuce na konzumaciu...stava spod masa + cibulka je na zemiakovom pyre vynikajuca.
Dělala jsem dnes, všem chutnalo. Díky za recept, přidávám k oblíbeným.
Dělal jsem k obědu, papriku jsem přidal i pálivou - nemělo to chybu!
Jsem ráda Jitřenko, že vám chutnalo! Pokud vám nejvíc chutnala ta cibulka,zkuste i obdobu s hovězím masem. Dala jsem to sem s názvem Hovězí na zázvoru.
Tak dnes jsem tyhle řízečky uvařila k obědu a byly moc dobré. Nejlepší byla ta cibulka z pod masa, kterou jsem dala na bramborovou kaši. Manžel řekl, že je mám zařadit do svého reperoáru. Dávám za 1!