Cibulku osmahneme dozlatova, přidáme hovězí maso, gulášové koření a dusíme cca 10 min, pak přidáme rajčatový protlak, sůl, pepř, sojovou a worchestrovou omáčku a zalijeme vodou tak, aby se maso dusilo - cca 1 - 1,5 hod. Když je maso měkké, přidáme zásmažku a pomalinku zalijeme červeným vínem. Vaříme ještě tak 15 min, popř. dle chuti dochutíme. Podáváme s těstovinami s bramborovu příchutí nebo dle libosti, těstoviny, knedlíky či pouze pečivo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lada
|5. 6. 2012 15:02
:-S tak jsem chtěla zkusit tento recept ale............ v popisu ingrediencí je napsaná vegeta-v popisu postupu už nikoliv ale místo ní worčestrová omáčka, dále nechápu,proč musím použít na zahuštění omáčky zásmažku-fuj. to hodí chut toho jídla někam do záchoda.dále je pouze napsáno u masa kolik ho má být-zbytek si asi mám domyslet že?? takže bud toho dám moc a bude to přehnané a nebo toho použiji málo a bude to hnusné taky-autor receptu asi moc na d popisem nepřemýšlel.Takže jsem mooooooooc zvědavá jak to jídlo dopadne. :-(
a míchat gulášové koření s worčestrem,sojovkou a protlakem a dovršit to vínem-no to je fakt oodivná kombinace. :-\