Prsa naplníme ořechy, nakrájeným romadurem, kořením - jaké kdo má rád, utěsníme špejlí nebo převážeme nití. Obalujeme v mouce, do které dáme papriku a bylinky - maso chytne pěknou barvu. Kdo chce, může v trojobalu. Skvělá chuť.
2
Lze dělat i z jiného masa, záleží, co kdo má rád, ale je to bašta. Dáda říkala, že recept doslova vyškemrala v jedné restauraci, kde jí chutnalo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Blanka Sobotková
|12. 1. 2009 21:02
Udělala jsem tuto dobrůtku a všem doma moc chutnalo. Vyzkoušela jsem to s rýží a udělala k tomu improvizovanou sýrovou omáčku. Do výpeku po masu jsem přilila 12% smetanu a nechala tozpusti část romadůru. Už jsem nijak nezahušťovala. Mňam
Anna R.
|10. 12. 2008 22:55
Už jsem zkoušela s hranolkama a oblohou a sklidila jsem sané ovace. Jenom doporučuji, velice zajímavá chuť, jedl i syn, který nejí romadur, jedla i dcera, která nejí vlašské ořechy, oba byli spokojení. Dávám jedna!
Jarka O.
|1. 9. 2008 14:13
Měla jsem pravdu, chutnalo to náramně a určitě ještě zopakuju. Dávám 1.
Zdena z JM
|6. 9. 2006 13:07
Skvělá kombinace-ořechy+romadůr.Není třeba ani žádné koření,romadůr je dost aromatický.Dávám 1.
Kuchařka on-line
|16. 3. 2006 13:22
Opraveno.
Ifuška
|16. 3. 2006 13:11
Ano, když jsem uviděla ten překlep, bylo mi jasné, že se najde šťoura a člověk, který nepochopí, že je to překlep. Samozřejmě plníme.