• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Masíčko a lá Vyžlovka
Napište svůj komentář k receptu

Masíčko a lá Vyžlovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masíčko a lá Vyžlovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks vepřová panenka dá se použít i kotleta
    • 200
      g uzený sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • vegeta
    • slunečnicový olej
    • 1
      kelímek smetana

Postup přípravy receptu

1
Panenku jemně naklepeme, okořeníme a opečeme na oleji.
2
Opečenou panenku dáme do zapékací mísy, zasypeme nastrouhaným uzeným sýrem a zalijeme smetanou.
3
Pečeme ve vyhřáté troubě dokud sýr nezezlátne.
4
Nejvíc nám k tomu chutnají americké brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí masíčko Mezi nebem a zemí

Kuřecí masíčko Mezi nebem a zemí

Joskovo masíčko

Joskovo masíčko

Zapékané masíčko se sýry

Zapékané masíčko se sýry

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dana Vorlová | 2. 1. 2010 23:09

    Výborné jídlo, doporučuji

  • Martina Horáková | 18. 9. 2007 11:29

    Udělala jsem manželovi k narozeninám a jak se oblizoval. Dávám 1****. Opravdu výborné a rychlé jídlo.

  • Martina Váňová | 20. 9. 2006 16:12

    Jednoduché a moc dobré. Určitě za 1.

  • Alena | 4. 8. 2006 18:26

    Vynikající. Nechala jsem to hodně zapéct. Vršek už byl víc do hněda než do zlatova, ale je to opravdu moc dobré a rychlé. Jo a dělala jsem také z kuřecího.

  • Jana | 22. 7. 2006 22:09

    Ježiši to je ale žrádlo. Sice jsem místo panenky použila kuřecí prsa, ale byla to i tak bašta. Dávám za 1 ****

  • Ilona | 10. 7. 2006 10:13

    Radši ani nechci vědět, kolik se v tom skrývá kalorií. Ale za 1*. Opravdu moc dobré.

  • Martina Veselá | 19. 6. 2006 15:13

    Ne ne, krájí se na medailonky. Já to zapoměla napsat do postupu.

  • Zdena z JM | 19. 6. 2006 13:40

    Panenky se nechají v celku a krájí až po upečení?

  • Barča | 19. 6. 2006 13:34

    Také nám moc chutnalo. Tady opravdu platí, že v jednoduchosti je síla. Díky za recept

  • Klára | 15. 6. 2006 11:14

    Teda to bylo dobré. Dělala jsem z kotletek a musím říct, že z tak málo surovin, tak dobré jídlo už jsem dlouho nejedla.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Pepř mletý Slunečnicový olej Smetana Sůl Uzený sýr Vegeta Vepřová panenka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kynuté těsto - základní recept

Kynuté těsto - základní recept

Banánový dort

Banánový dort

Chutní šnečci

Chutní šnečci

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Bulharský salát

Bulharský salát

Pikantní smažené tvarůžky

Pikantní smažené tvarůžky

Segedínský guláš III.

Segedínský guláš III.

Bramborová (úková) omáčka

Bramborová (úková) omáčka

Vynikající těstovinový salát se špenátem

Vynikající těstovinový salát se…

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice
20
Skvělá omáčka na špagety
Skvělá omáčka na špagety
18
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
18
Koláč s hruškovým / jablečným rozvarem - kynutý
Koláč s hruškovým /…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Monika Bagárová (31): Výsměch kvůli vzpomínce na SuperStar!

Monika Bagárová (31): Výsměch kvůli vzpomínce na SuperStar!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Masala chai
Masala chai
Masarykovo cukroví
Masarykovo cukroví
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Masíčko po námořnicku
Masíčko po námořnicku
Masíčko v hermelínu-minutka
Masíčko v hermelínu-minutka
Máslo ala pizzerka
Máslo ala pizzerka
  • Recepty.cz
  • Masíčko a lá Vyžlovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact