Z masa připravíme plátky na závitky, naklepeme osolíme, opepříme. Na pánvi orestujeme cibuli, salám, okurky a žampiony. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a zalijeme vejci. Směs klademe na pekáč, maso osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dáme péct s poklicí. V hrnci připravíme základ z cibule, mrkve a divokého koření, orestujeme nejlépe na sádle do tmava. Zalijeme vydušeninou ze závitku a vaříme. Zahustíme zásmažkou provaříme a přecedíme. Měkké závitky na šikmo překrojíme vkládáme na omáčku podáváme se štouchaným bramborem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
m. v.
|20. 12. 2007 10:55
také jsem ten recept pročítala několikrát,,ale nepochopila jsem co s tím masem,,dost zmatené....
Zdena z JM
|20. 12. 2007 08:01
Je celkem logické, že soli dá každý podle chuti.Spíš mi není jasný ten postup.Směs dáme na pekáč a dáme péct s poklicí. A co s tím masem.To se jen osolí a opepří a co. Dá se na tu směs nebo se ta směs do toho zabalí?Asi ano, když jsou to závitky.Chtělo by to ten postup trochu upřesnit.
Jozef T.
|19. 12. 2007 23:30
Mäso solíme 2x a nápln, ci omácku (z receptu to nie je celkom jasné) tiez solíme. Nezdá sa Vám tej soli nadmieru?