• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Marokánky ze smetany
Napište svůj komentář k receptu

Marokánky ze smetany

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 108
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marokánky ze smetany
Marokánky ze smetany
Marokánky ze smetany
Marokánky ze smetany
Marokánky ze smetany
Marokánky ze smetany
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

20 porce
    • 30
      g hladká mouka
    • 0,25
      l smetana Nebo šlehačka
    • 160
      g ořechy A mandle
    • 160
      g sušené ovoce (Kandované) a rozinky
    • 60
      g cukr Včetně vanilkového

Postup přípravy receptu

1
Ze smetany, cukru a mouky uvaříte kaši a ještě za tepla do ní vmícháte sypké přísady, nakrájené na drobné kousky. na vymazaný a moukou vysypaný plech (nebo plech vyložený pečícím papírem) děláte malé hromádky a pozvolna je pečete (sušíte) v troubě rozehřáté na 120-150 °C. Pozor na spálení při prudkém pečení. Z plechu je sundáváte za tepla (jsou ještě dost měkké). Po vychladnutí můžete spodní stranu polít čokoládovou polevou.
2
Původní recept pochází z Frekvence 1. Já jsem si ho upravila ubráním podstatné části cukru (160 g a polovina balíčku vanilkového cukru) a nahrazením části ovoce rozinkami.

RADA: Tipy na nejlepší vánoční cukroví

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marokánky

Marokánky

Marokánky s ovesnými vločkami

Marokánky s ovesnými vločkami

Marokánky IV.

Marokánky IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Doris1 | 21. 12. 2018 22:29

    Snadné, rychlé, skvělé!

  • Lucie | 22. 12. 2016 16:20

    Už se pečou!!!

  • Martina | 19. 12. 2016 12:45

    Moje maminka dělá marokánky tak, že nejdříve zahřeje cukr a udělá karamel, pak přidá šlehačku a mouku, oříšek másla a pak to ostatní. Nechává je krátkou dobu tak, aby byly měkké a jsou prostě úžasné. V životě už nekoupím z obchodu

  • eva | 18. 12. 2016 11:33

    marokánky jsou vynikajici...vsem chutnaly.. :-) :-)

  • canyla | 7. 12. 2016 21:13

    dnes jsem pekla z rýžové smetany a bezlepkové mouky (jsme banda alergiků) :) a VYNIKAJÍCÍ

  • julie | 23. 11. 2015 09:43

    Jsou výborné, ale já tam nedávám kandované, ale rozinky, slunečnici, krájené fíky, datle, vlašské ořechy.....a je to vynikající :-| <3

  • Martina | 5. 12. 2014 19:19

    Dekuji za uzasny recept! Jsou to moje prvni marokanky a lepsi jsem v zivote nejedla!Do kase jsem pridala jeste trochu masla (az nasledne jsem zjistila, ze tam nepatri), dale vlasske a liskove orisky, kandovany ananas, brusinky a kandovane jahody (mela jsem to doma, tak jsem to tam dala vsechno). Je pravda, ze v troube jsem je radeji dost hlidala...delaly se max 10 min. Nejprve hrati zeshora i zespod, posledni asi 4 min jen zeshora. Jako poleva 74% cokolada z Lidlu za 25Kc (doporucuju, je uzasna!). No proste, dekuji, dekuji, dekuji....momentalne me nejoblibenejsi vanocni cukrovi! :-)

  • allena89
    allena89 | 11. 12. 2013 15:47

    ty jsou naprosto fantastické!!! Dělala jsem včera ze dvou dávek a už teď je jich půlka pryč ani jsem nestihla namočit do čokolády. Dávala jsem sušené meruňky, brusinky, rozinky, ovocný chlebíček, madle, lískové, vlašské, slunečnicové, dýňové semínko a arašídy v čokoládě. Pro mě nejlepší vánoční cukroví =)

  • Katka | 17. 10. 2013 14:34

    Už se nemůžu dočkat, vypadají pěkně tak jdu na to.

  • Simona | 22. 12. 2012 12:33

    I já se připojuji a musím jen chválit. Vynikajicí chuť, jednoduché na přípravu .... děkuji za recept, řadím mezi své oblíbené.

  • Hanele | 21. 12. 2012 18:25

    Tyhle marokánky dělám minimálně už třetí rok, jsou vynikající! Oříšky používám co mám zrovna doma + nesolené buráky, které dávám CELÉ - miluju jak to v marokánkách chřoupe. Letos jsem krom buráků dala hrst sekaných mandlí a hrst sekaných lískáčů. A jinak jsem dala rozinky, brusinky, kandované ovoce - "chlebíček" a sušené švestky. Po uvaření moc dobré, po upečení zatím nevím, ještě se pečou. Ale předpokládám že budou vynikající ... !!! <3

  • Šornová | 12. 12. 2012 19:27

    Vynikající, jsem nadšená, že nejsou tak přeslazené.

  • Mistaya
    Mistaya | 1. 12. 2012 17:50

    Z nutnosti jsem musela použít zakysanou smetanu místo normální a výsledek je kupodiivu fantastický - jen jsem přidala trošku víc cukru. Jsou krásně obláčkově nadýchané a měkkoučké, díky za recept! :)

  • Kika | 22. 11. 2012 20:12

    Ráda bych se zeptala, jak dlouho před Vánoci můžu Marokánky udělat? Jak dlouho vydrží v dobré kondici? 5.12. mám termín porodu a obávám se, že potom nebudu mít na pečení ani pomyšlení, tak se do toho musím pustit už teď v listopadu.

  • iva kratka | 22. 11. 2012 08:19

    vynikajici!!

  • Jana | 20. 11. 2012 17:22

    Dobrý večer, pokud vidím ;, tak je tam cukru 60g.Jinak je dělám taky jsou vynikající. :-D

  • palenda | 20. 11. 2012 12:19

    Tyhle marokánky dělávám na Vánoce a i letos se na ně chystáme. Jsou super! A původních 160g cukru je opravdu moc, přesně jak píšete, také dávám míň.

  • Marie | 19. 11. 2012 20:27

    taky je dělám-jsou moc dobré-peču je asi na 180stupńů-jakmile začnou při okraji růžovět...

  • HelenaPa | 19. 11. 2012 12:59

    Stejné dělám už několik let a je to moje nejoblíbenější cukroví. Dávám 1.

  • Mončis
    Mončis | 17. 11. 2012 10:14

    Povedly se mi na jedničku a určitě je na Vánoce dělám zase :-)

  • Di | 9. 1. 2012 17:49

    Já je taky peču dost dlouho a v hodně mírné troubě. Jinak rychle zhnědnou. ;-)

  • xcfcs | 17. 12. 2011 18:24

    <3 <:-) :-S :-| :'( :-X :-)) :-! :-$ 8-) :-* :-\ =-O :-[ :-D :-P ;-) :-( :-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-*

  • Misha | 13. 12. 2011 19:28

    Pokud se vaří kaše jen z mléka, tak přidat máslo po dovaru kaše-zlehka jen zamíchat.Ale neřeknu kolik na toto množství-snad 100g-150g?

  • Jája | 9. 12. 2011 20:58

    Výborný receptík - jen jsem se chtěla zeptat na tu dobu pečení. Někdo tady píše 10-15min, já je pekla na 130 stupňů skoro 50 minut v elektrické troubě. Díky

  • Petiiik | 18. 11. 2011 15:41

    Uškodím nějak těstu, když dám místo smetany mléko?

  • Di | 8. 2. 2011 20:04

    Jani, nezlobte se, Váš dotaz jsem našla až teď. Cukr dávám pískový - krupici, ale myslím, že je to jedno. Tak třeba se rada bude hodit příští Vánoce. :-)

  • kacenci | 22. 12. 2010 13:54

    moc dobré... část cukru jsem nahradila medem :-)

  • tonca | 20. 12. 2010 17:43

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • Jana | 14. 12. 2010 14:16

    Dobrý den, měla bych dotaz, ten cukr se používá moučkový? Díky za odpověď

  • Dáša | 1. 12. 2010 20:01

    Výborné, ale málo!!

  • recepty73
    recepty73 | 27. 10. 2010 13:55

    BOMBA!!!Vyzkoušel jsem mraky receptů na marokánky a tento vede-bezkonkurenční! :-)

  • Di - | 18. 12. 2009 16:35

    Ty marokánky na fotce vypadají nádherně, pane Recepty 73. Moc děkuji za přidání fota.

  • recepty 73 | 16. 12. 2009 17:26

    Vynechal jsem rozinky a přidal buráky,sušené ovoce...,prostě to,co zbylo z pečení cukroví.Jsou to konečně marokánky jaké jsem si představoval!Před časem jsem zkoušel recept p. Vencové a byl jsem dost zklamaný,protože vůbec nekřoupaly,ale tyhle jsou nedostižné.Posílám velkou jedničku a přidávám i foto!Jiří

  • Jana Štípková | 14. 12. 2009 20:39

    Akorát jsem dopekla,dávám 1*,použila jsem jen mandle a meruňky,jsou fakt výborný

  • Agáta Sikorová | 12. 12. 2009 15:41

    Teď jsem je dopekla, použila jsem jenom vlašáky a kand.ovoce, uděla jsem si 2 malýma lžičkama takové skoro kuličky a sušila jsem je na těch 130° skoro hodinku, ale jsou skvělé, napovrch křehké, křupavé a uvnitř měkké, teď už na nich tuhne čok.poleva zespodu.

  • jana h | 7. 12. 2009 05:42

    dneska jsem upekla, hned taky ochutnala, jsou moc dobre, ne moc sladke a az bude na spodku cokolada, budou senzacni... dala jsem kandovane ovoce tropickou smes, vlasaky, mandle a slunecnicova seminka... jen bylo stesti, ze jsem si pred pecenim precetla vsechny komentare, jinak bych nevedela, ze se neroztekaji jako ostatni marokanky a byvala bych z nich mela "hroudicky", mozna by to bylo lepsi zminit rovnou v receptu? takze velka spokojenost, diky moc za recept :)

  • Di - | 24. 2. 2009 19:39

    Lenko, já vůbec netuším. Přece když povaříte mouku v tekutině, musí z toho být něco jako teplý pudink. Snad jedině přemíra cukru by to zředila. Ale v tomhle receptu původně bylo mnohem více cukru, já všude ubírám. Takže tady pes zakopán také není. Tyhle marokánky ale nejsou tvrdé jako ty kupované. Jsou mnohem měkčí a je v nich více tuhých přísad. Kupovaným se příliš nepodobají. Možná jste čekala jiný výsledek.

  • Lenka Chmelařová | 24. 2. 2009 19:09

    No takže nevím, jestli se na tom nedá nic zkazit. Dělala jsem to podle receptu, žádná kaše se mi z toho neudělala, takže jsem pořád přidávala cukr a mouku. Pekla jsem je víc jak půl hodiny a stejně byly nedopečené. Vše skončilo v odpadkovém koši, takže bohužel z mého nadšení bylo naráz naštvaní. Můžete mi poradit, co dělám špatně prosím?

  • Pavla | 24. 12. 2007 00:41

    výborné,pekla jsem i loni podle tohoto receptu,skvělé,neda se na tom snad nic zkazit,diky.

  • Jana | 14. 12. 2007 01:17

    Prosím vás řekněte mi,co dělám špatně,já je zkoušela upéct podruhé,a zase byly gumovité,chuťově dobré,ale silně mi připomínaly konzistencí těsto na ryby..

  • Jana | 12. 12. 2007 18:35

    Díky za skvělý recept. Marokánky jsem zkoušela už několikrát, ale jen podle tohoto receptu dopadly na jedničku! Do sypké směsi jsem dala sušené jahody a meruňky, mandle a lískové a vlašské ořechy. Dělala jsem na zkoušku z jedné dávky, ale určitě budu ještě minimálně z dvojité přidělávat!

  • Di | 4. 12. 2007 15:57

    Možná nedržely pohromadě, protože v nich bylo mnoho sypkých součástí. Mně se nikdy nedrolily, a to ani s ubraným cukrem.

  • Radka | 3. 12. 2007 12:21

    Výborné,opravdu moc uspěly...když nedrží,dejte tam více cukru,při varu zkaramelizuje a pak lépe drží...na to,jak jsem se je bála dělat,tak ted si je nemůžu vynachválit,povedly se napoprvé...moc díky za recept.

  • Vlaďka | 19. 9. 2007 23:13

    Marokánky byly vážně výborné, ale jsem jediná které absolutně nedržely pohromadě?

  • lenka mikesova | 9. 8. 2007 21:55

    Fakt moc dobré,včera jsem je upekla, dneska není nic!

  • ELA . | 3. 1. 2007 14:53

    měkké, vláčné, voňavé. Nekompromisně vyžráno. 1***

  • Nicole | 21. 12. 2006 12:15

    Musím říct,že jsem moc pochválena nebyla...asi jak komu co chutná...u nás recept nezabodoval,ba naopak..

  • Tereza Schestag | 20. 12. 2006 21:24

    Opravdu mooc dobré! Dělala jsem ze dvou dávek a dala jsem tam sušené švestky a jahody a směs oříšků. Mňamka!! Roztírala jsem placičky na pečící papír a asi za 20 minut bylo hotovo! Přítel nejí ořechy, tak jsem mu jednu dávku udělala bez nich a jsou taky moc dobré:-). Děkuji za recept.

  • nici | 11. 12. 2006 12:41

    Báječné,fakt výborné,dělala jsem v sobotu také ze dvou dávek a vypadá to,že budu muset ještě přidělat,děkuji:)

  • Pavla | 11. 12. 2006 10:27

    Skvělé,včera jsem je udělala a bylo to hned v troubě,mela jsem udelat ze dvou dávek...

  • Anonym | 9. 12. 2006 16:47

    Tak tyhle marokanky jsou fakt skvele!! Hmota se vubec neroztece, delala jsem silnejsi placicky malou lzickou a vyndala jsem je ve stejnem tvaru jak jsem to strcila do trouby, takze parada! V horkovzduchu jsem je pekla na 140 stupnu asi 10-15 minut.

  • Di | 8. 12. 2006 10:45

    Paní Stanislavo, neroztečou se, zůstanou v podstatě tak, jak je vytvarujete na plechu.

  • Jaroslava Oumarová | 8. 12. 2006 09:49

    Studentskou směs mají v každé větší samoobsluze.

  • Anonym | 8. 12. 2006 09:32

    Směs jsem koupila v Bille, balení stojí kolem 16Kč je to buď 100 nebo 150g, teď si nejsem jistá a zbytek do 160g oříšků jsem doplnila nesolenými arašídy.

  • Anonym | 7. 12. 2006 21:47

    Paní Vladko, kde prodávají tu směs? Děkuji

  • Stanislava B. | 7. 12. 2006 19:44

    Jsou opravdu moc dobré, místo klasické šlehačky jsem dala Rama Cremefine na šlehání a jsou "zdravější" a taky výborné. Ale někde jsem udělala chybu...místo aby se mi roztekly, zůstaly v kuse jako hrudky, nevíte proč? :-) Nejlepší je kombinace sušených meruněk a mandlí, mňam!!!

  • Vlaďka | 5. 12. 2006 13:21

    Vyzkoušeno a je to bomba!!!!Jako oříšky jsem koupila "Studentskou směs"-což je směs různých oříšků,mandle,lískáče, kešu,rozinky a jen nahrubo nasekala v mixeru a myslím že do vánoc budu péct znovu.

  • Di | 30. 11. 2006 15:25

    Jarko je to jedno - v původním receptu je smetana, já jsem - omylem - začala péci ze šlehačky. Dejte, co Vám vyhovuje. Ať se Vám podaří a hlavně ať chutnají manželovi - moji mužští si letos vyžádali, že chtějí pouze dvojí cukroví: marokánky a ořechové škebličky.

  • Jarka N | 30. 11. 2006 09:02

    Protoze uz nekolik sezon patram po receptu na marokanky, ktere by uspokojily manzela (prozatimnim pokusum vzdycky neco chybelo), tak je chci vyzkouset. Jen si chci upresnit pojem 1/4 l smetany nebo slehacky - pro me je to dost zasadni rozdil a co pro marokanky ... je to jedno nebo co maji radeji ???

  • Lenka Osvěčíková | 19. 11. 2006 15:09

    Marokánky jsem dělal už loni, ale nemůžu najít svůj recept. Vyzkouším tady ty, vypadají jednoduše a chutně. Pouze si pamatuji, že jsem dávala i kandovanou pomerančovou kůru. A ta tam pasovala, tak jen tak pro inspiraci.

  • Simona Bravená | 8. 11. 2006 17:12

    Dělám už několik let a vždycky se na ně hrozně těším. Ochutnala jsem i jinačí recepty, ale tento je opravdu nejlepší.

  • Jana Tomčíková | 8. 11. 2006 11:56

    Di, děkuji, je zřejmé, že už mi to dnes nemyslí.

  • Di | 8. 11. 2006 11:15

    Paní Jano, v původním receptu bylo místo 60 g cukru 160 g a půlka sáčku vanilkového cukru navíc. Já dávám dohromady 60, maximálně 70 g cukru včetně vanilkového - rozinky a sušené ovoce jsou sladké dost. Moc sladké cukroví nebo moučníky nám nechutnají. Ale někdo má možná rád sladší, proto ta poznámka.

  • Jana Tomčíková | 8. 11. 2006 10:50

    Di, ještějsem nikdy marokánky nedělala, chtěla bych vyzkoušet tyhle, ale nerozumím tomu množství cukru v poslední větě.160 g a 1/2 vanilk. cukru, ale v ingrediencích je jen 60 g cukru.Můžete to prosím upřesnit?

  • Andulka | 8. 11. 2006 09:50

    Nejdobrejsi marokanky ktere sem ochutnala, delam je asi tretim rokem a sou prvni snezene :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Prosinec Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Ořechy Smetana Sušené ovoce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Pleskačky

Pleskačky

Tříbarevný tvarohový koláč

Tříbarevný tvarohový koláč

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

Vánoční rybí polévka

Vánoční rybí polévka

Bílkový MARGOT hřbet

Bílkový MARGOT hřbet

Rychlý lahodný tvarohový koláč

Rychlý lahodný tvarohový koláč

Jablečňáky s perníkem podle Ládi Hrušky (knedlíky)

Jablečňáky s perníkem podle Ládi…

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky - bez pšenice, vajec, mléka)

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

80
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
63
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
54
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
50
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
38
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Marokánky II.
Marokánky II.
Marokánky IV.
Marokánky IV.
Marokánky s ovesnými vločkami
Marokánky s ovesnými vločkami
Marshmallow Muffiny
Marshmallow Muffiny
Marshmallows
Marshmallows
Marshmallows sendviče
Marshmallows sendviče
  • Recepty.cz
  • Marokánky ze smetany
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact