• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Marinované steaky
Napište svůj komentář k receptu

Marinované steaky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marinované steaky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí svíčková
    • šťáva z 1 pomeranče
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      stroužek česnek
    • pepř drcený
    • 2
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na vysoké steaky (alespoň 2,5 cm). Smícháme šťávu z pomeranče, sójovou omáčku, rozmačkaný česnek a hrubě mletý pepř. Do této směsi maso naložíme a necháme alespoň hodinu marinovat. Potom vyjmeme a na rozehřátém oleji prudce opečeme. Do zbylé šťávy, která zůstane na pánvi po opečení přidáme zbylou marinádu a chvilku povaříme. Steaky podáváme přelité šťávou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Kořeněné kuřecí steaky

Kořeněné kuřecí steaky

Květákové steaky

Květákové steaky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 27. 2. 2016 13:04

    Vynikající, připravují přesně podle receptu. Velká mnamka. :-))

  • Ríša | 15. 12. 2012 21:48

    Hezkej recept ! :-)) :-) <3

  • pavel.v | 20. 11. 2011 20:07

    fakt dobrota, díky

  • chudst | 12. 8. 2011 08:28

    Dokonalé a jednoduché.

  • PetrKosar
    PetrKosar | 20. 7. 2011 19:21

    tento recept jsem vyskoušel a je fakt výbornej

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 2. 6. 2011 12:18

    Marinády z citrusů máme doma rádi, někdy přidávám i špetku zázvoru - výborný steak ;-) foto přiloženo

  • ladislava staffenová | 24. 6. 2009 16:23

    Pravdu má jak Petr tak Martina -před přípravou vaření maso nakrájíme podél vláken, porce pak přes vlákna ;-))

  • Martina Podlešáková | 24. 6. 2009 14:14

    Jen malá oprava: maso se krájí přes vlákno:-)

  • Petr Škůrek | 24. 6. 2009 02:30

    Nevím co tem anonym myslel, ale samozdřejmě podle mé mysle ty dvě lžíce patří do marinády!!! A maso se se krájí po vláknech. Ale jinak je to velká paráda. Výbornej recept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • e.winkas | 30. 8. 2006 09:56

    co dodat..výborné:)

  • Anonym | 19. 11. 2005 15:02

    Na dvou lžících oleje upeču 0,5 kg masa?

  • Anonym | 13. 10. 2005 07:21

    Anonyme přečti si recept pomaleji a zjistíš, že na rozehřátém oleji prudce opečeme

  • Anonym | 12. 10. 2005 16:04

    A kam patří ty dvě lžíce oleje? Jak se správně krájí maso na steak - konečky vláken na dno pánve?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Steaky Oběd Večeře Pečení Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hovězí svíčková Pepř drcený Rostlinný olej Sojová omáčka Šťáva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlokvašky mého manžela

Rychlokvašky mého manžela

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Medové perníčky III.

Medové perníčky III.

Pečená vinná klobása na pivě

Pečená vinná klobása na pivě

Zapečený lilek 3

Zapečený lilek 3

Kapustová polévka s bramborem

Kapustová polévka s bramborem

Chlebová pečeně

Chlebová pečeně

Cuketová bábovka s ovocem

Cuketová bábovka s ovocem

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

53
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
31
Bábovka Margotka s čokoládou
Bábovka Margotka s…
30
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
25
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
22
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…

Zajímavé články

Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na kulajdu, falešnou dršťkovou i liškajdu
Polévky s houbami: Poctivé české recepty na…
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
AHA.cz Strašlivá nehoda u Jiřího Mádla: Zraněné plíce i zlomeniny!

Strašlivá nehoda u Jiřího Mádla: Zraněné plíce i zlomeniny!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Aňa Geislerová hvězdou pařížské přehlídky! Zazářila po boku Jane Fondy či Andie MacDowell

Aňa Geislerová hvězdou pařížské přehlídky! Zazářila po boku Jane Fondy či Andie MacDowell

Ženy.cz Podzimní dovolená na Tenerife: 5 zážitků, pro které se budete vracet

Podzimní dovolená na Tenerife: 5 zážitků, pro které se budete vracet

Blesk.cz Otřesný zážitek Havlové: Před očima jí srazili psa!  A ujeli…

Otřesný zážitek Havlové: Před očima jí srazili psa! A ujeli…

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Runový horoskop na říjen: Blížencům se bude pracovně dařit, Střelci a Štíři získají peníze navíc

Runový horoskop na říjen: Blížencům se bude pracovně dařit, Střelci a Štíři získají peníze navíc

Další doporučené recepty:

Marinované kuřecí špízy s mangovým salátem
Marinované kuřecí špízy s mangovým…
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované řecké kuře
Marinované řecké kuře
Marinované špízy
Marinované špízy
Marinovaní sledi
Marinovaní sledi
Marinovaný losos
Marinovaný losos
  • Recepty.cz
  • Marinované steaky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact