• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Marinované steaky
Napište svůj komentář k receptu

Marinované steaky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marinované steaky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí svíčková
    • šťáva z 1 pomeranče
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      stroužek česnek
    • pepř drcený
    • 2
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na vysoké steaky (alespoň 2,5 cm). Smícháme šťávu z pomeranče, sójovou omáčku, rozmačkaný česnek a hrubě mletý pepř. Do této směsi maso naložíme a necháme alespoň hodinu marinovat. Potom vyjmeme a na rozehřátém oleji prudce opečeme. Do zbylé šťávy, která zůstane na pánvi po opečení přidáme zbylou marinádu a chvilku povaříme. Steaky podáváme přelité šťávou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Kořeněné kuřecí steaky

Kořeněné kuřecí steaky

Květákové steaky

Květákové steaky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 27. 2. 2016 13:04

    Vynikající, připravují přesně podle receptu. Velká mnamka. :-))

  • Ríša | 15. 12. 2012 21:48

    Hezkej recept ! :-)) :-) <3

  • pavel.v | 20. 11. 2011 20:07

    fakt dobrota, díky

  • chudst | 12. 8. 2011 08:28

    Dokonalé a jednoduché.

  • PetrKosar
    PetrKosar | 20. 7. 2011 19:21

    tento recept jsem vyskoušel a je fakt výbornej

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 2. 6. 2011 12:18

    Marinády z citrusů máme doma rádi, někdy přidávám i špetku zázvoru - výborný steak ;-) foto přiloženo

  • ladislava staffenová | 24. 6. 2009 16:23

    Pravdu má jak Petr tak Martina -před přípravou vaření maso nakrájíme podél vláken, porce pak přes vlákna ;-))

  • Martina Podlešáková | 24. 6. 2009 14:14

    Jen malá oprava: maso se krájí přes vlákno:-)

  • Petr Škůrek | 24. 6. 2009 02:30

    Nevím co tem anonym myslel, ale samozdřejmě podle mé mysle ty dvě lžíce patří do marinády!!! A maso se se krájí po vláknech. Ale jinak je to velká paráda. Výbornej recept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • e.winkas | 30. 8. 2006 09:56

    co dodat..výborné:)

  • Anonym | 19. 11. 2005 15:02

    Na dvou lžících oleje upeču 0,5 kg masa?

  • Anonym | 13. 10. 2005 07:21

    Anonyme přečti si recept pomaleji a zjistíš, že na rozehřátém oleji prudce opečeme

  • Anonym | 12. 10. 2005 16:04

    A kam patří ty dvě lžíce oleje? Jak se správně krájí maso na steak - konečky vláken na dno pánve?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Steaky Oběd Večeře Pečení Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hovězí svíčková Pepř drcený Rostlinný olej Sojová omáčka Šťáva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bublanina

Bublanina

Rychlá svačina

Rychlá svačina

Kořeněná rajská omáčka

Kořeněná rajská omáčka

Zapečený lilek 3

Zapečený lilek 3

Čočka netradičně

Čočka netradičně

Vajíčková pomazánka z lučiny

Vajíčková pomazánka z lučiny

Čočková polévka s klobásou

Čočková polévka s klobásou

Jerky - sušené maso

Jerky - sušené maso

Kávovo-ořechové řezy

Kávovo-ořechové řezy

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

119
Ledové matcha latté
Ledové matcha latté
74
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
66
Křupaví netopýři
Křupaví netopýři
59
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
54
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Marinované kuřecí špízy s mangovým salátem
Marinované kuřecí špízy s mangovým…
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované řecké kuře
Marinované řecké kuře
Marinované špízy
Marinované špízy
Marinovaní sledi
Marinovaní sledi
Marinovaný losos
Marinovaný losos
  • Recepty.cz
  • Marinované steaky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact