• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Marinované špízy
Napište svůj komentář k receptu

Marinované špízy

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 44
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marinované špízy
Marinované špízy
Marinované špízy
Marinované špízy
Marinované špízy
Marinované špízy
Marinované špízy
Marinované špízy
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 600
      g drůbeží maso nebo vepřové či králičí
    • 1
      ks pórek
    • sůl
    • 1
      ks paprika barevná (větší)
    • 2
      ks klobása šunková, moravská
    • olej na smažení
  • Marináda:
    • 5
      lžíce kečup - jemný
    • 5
      lžíce hořčice plnotučná nebo dijonská
    • 4
      stroužek česnek nastrouhaný
    • 5
      lžíce olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme na kostičky (osolíme), klobásu a pórek na kolečka a papriku na kousky přibližně stejně velké, jako ostatní suroviny.V misce si smícháme všechny suroviny na marinádu, dobře promícháme a špízy s ní potřeme. Necháme marinovat alespoň 2 hodiny, nejlépe do druhého dne. Špízy pak smažíme na pánvi s nepřilnavým povrchem na trošce oleje. Můžeme i grilovat a péct v troubě. Podáváme s bramborovou přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pivní marinované špízy

Pivní marinované špízy

Marinované kuřecí špízy s čočkou

Marinované kuřecí špízy s čočkou

Marinované kuřecí špízy s mangovým salátem

Marinované kuřecí špízy s mangovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iva Pešková | 10. 7. 2015 07:39

    VYNIKAJÍCÍ!!Dělala jsem je v troubě.

  • Veronika | 13. 11. 2013 13:33

    Chtěla bych poděkuvat za recept. Oběd byl výborný, špízy jsem pekla v troubě a rovnou s brambory. Moc nám chutnalo.

  • Petra | 27. 3. 2012 09:45

    Výborné :)

  • Jasmina | 15. 9. 2011 15:53

    Pritel neji kureci maso, prijde mu bez chuti, ja ho mam zase nejradeji. Dnes jsme si pochutnali oba bez vyhrady, dekuji.

  • Bryzgalová Jarka | 11. 6. 2011 17:05

    Nevím jak smažené, ale grilované jsou perfektní!

  • cibulka | 9. 5. 2011 06:54

    moc nám chutnaly :-)) <:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Králičí Uzeniny & mleté maso
Maso Králičí Vepřové Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Pečení Smažení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Drůbeží maso Hořčice plnotučná Kečup - jemný Klobása Olej Paprika Pepř mletý Pórek Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechové řezy s medovou krustou

Ořechové řezy s medovou krustou

Škvarkové pagáčiky

Škvarkové pagáčiky

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Lehké ovocné řezy

Lehké ovocné řezy

Mřížkový koláč : pudinkovo-makový

Mřížkový koláč : pudinkovo-makový

Zdravá tortilla

Zdravá tortilla

Hustá květáková polévka

Hustá květáková polévka

(nejen) Masové roládky / závitky s vejcem

(nejen) Masové roládky / závitky s…

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Italské protlačované nudle - passatelli
Italské protlačované…
18
Červená řepa - sterilovaná
Červená řepa -…
16
Smažený obalovaný květák
Smažený obalovaný květák
16
Zapékaná kapusta
Zapékaná kapusta

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Evík ze Slunce, seno má 70: Kretschmerovou zaskočili oslavou!

Evík ze Slunce, seno má 70: Kretschmerovou zaskočili oslavou!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované řecké kuře
Marinované řecké kuře
Marinované steaky
Marinované steaky
Marinovaní sledi
Marinovaní sledi
Marinovaný losos
Marinovaný losos
Marinovaný losos - gravlax
Marinovaný losos - gravlax
  • Recepty.cz
  • Marinované špízy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact