• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Marinované pštrosí plátky
Napište svůj komentář k receptu

Marinované pštrosí plátky

autor: Bin Ládin
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marinované pštrosí plátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks pštrosí řízky
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 0,50
      lžička sůl
    • 0,50
      lžička oregáno
    • 1
      šálek balzamikový ocet
    • 2
      lžička česnek utřený
    • 1
      lžička pepř celý
    • 1
      ks bobkový list nakrájený na proužky

Postup přípravy receptu

1
Ze všech surovin připravíme marinádu, do které naložíme alespoň na hodinu pštrosí řízky.
2
Potom vložíme řízky i s marinádou do pekáče a pečeme v troubě asi 25 minut při 180 °C.
3
Podáváme s vařenými nebo pečenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pštrosí vejce II.

Pštrosí vejce II.

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí vejce - pečená

Pštrosí vejce - pečená

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie Hrabcová | 16. 11. 2009 13:14

    Pštrosí maso je jedno z nejzdravějších....Minimum tuku, červené, jemné něco jako zvěřina. A hlavně je zr soukromých chovů, takže není vyhoněné hormony, jako kuřata.....Jinak takové řízky ze pštrosa smažené pomalinku....nádhera a vynikající je i svíčková!

  • Anna Kucerova | 12. 1. 2008 14:40

    Nevim, jak to melo vypadat po upeceni v troube, ale ja jsem to pak nechala zapect na 15 min v mikrovlnce. Vysledek byl ale opravdu vyborny, pritel me nekolikrat moc moc pochvalil :)

  • Marie Pospíšilová | 7. 12. 2007 06:50

    Hmm... běhací maso jsme ještě neměli, možná by stálo za hřích :)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Bobkový list Česnek Olivový olej Oregáno Pepř celý Pštrosí řízky Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Karamelové oplatkové řezy

Karamelové oplatkové řezy

Mexická polévka z naší hospody

Mexická polévka z naší hospody

Koláč z jogurtů s drobenkou

Koláč z jogurtů s drobenkou

Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách

Ryba z trouby: na zelenině a…

Studená cuketová polévka se dvěma sýry a šunkou

Studená cuketová polévka se dvěma…

Cuketové karbanátky (sekaná)

Cuketové karbanátky (sekaná)

Ovesná kaše s banánem

Ovesná kaše s banánem

Pudinkový pohár

Pudinkový pohár

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

90
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
72
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
42
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
35
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
35
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se neobejde?
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se…
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
AHA.cz Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michal David chystá show po vzoru světových celebrit: Takhle vypadá scéna za 13 mega!

Michal David chystá show po vzoru světových celebrit: Takhle vypadá scéna za 13 mega!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

  • Recepty.cz
  • Marinované pštrosí plátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact