• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Marinované plátky s bramborem-zapečené
Napište svůj komentář k receptu

Marinované plátky s bramborem-zapečené

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 28
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek maso vepřové, drůbeží nebo králičí
    • 6
      lžíce olej
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      stroužek česnek ,větší
    • sůl
    • pepř mletý
    • chilli -dle chuti(nemusí být)
    • 1
      sklenice zeleninové lečo -menší sklenice
    • 200
      ml šlehačka
    • 8
      ks brambory

Postup přípravy receptu

1
V misce smícháme olej, hořčici, worcestr, sojovku, česnek, chilli a zeleninové lečo. Ve směsi obalíme naklepané a nasolené plátky masa a necháme přes noc odležet (pokud máme čas).
2
Syrové brambory oloupeme, nakrájíme na plátky. Do vymazané zapékací mísy naskládáme vrstvu brambor, na brambory maso a na maso zbytek brambor. Vše zalijeme zbytkem směsi rozmíchané se šlehačkou. Posolíme a zakryjeme. Pečeme v předehřáté troubě cca 45 minut, pak odkryté dopečeme cca 15 minut.
3
Takto marinované plátky můžeme zapékat i bez šlehačky, stačí přidat trošku vody (dcl). Pokud máte rádi sojovou omáčku víc než hodně, můžete jí do marinády přidat i víc.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso zapečené s bramborem, těstovinou

Mleté maso zapečené s bramborem,…

Zapečené kuře s bramborem

Zapečené kuře s bramborem

Česnekovo-houbové maso zapečené s bramborem a smetanou

Česnekovo-houbové maso zapečené s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katule | 13. 6. 2016 19:19

    Skvely to bylo a taky dost jednoduchy a na pohodu, diky :-))

  • Kratochvílová | 5. 2. 2012 16:25

    Také jsem byla spokojená, že všem chutnalo, děkuji.

  • Mirda | 25. 7. 2011 18:10

    Moooc dobré :-P ;-) :-) <:-) <3 :-)) O:-) :-*

  • Vendula | 13. 5. 2011 19:29

    Včera jsem je naložila, dnes zapekla, jen jsem špatně přečetla recept a dala zakysanou smetanu. I tak to bylo perfektní a všichni jsme si pochutnali.

  • recepty73
    recepty73 | 7. 4. 2011 16:32

    ...to jsem rád :-) . Také máme raději se smetanou, ale mám kamaráda, který smetanu nesnese ani ve svíčkové omáčce ;-) ...

  • MartikK
    MartikK | 7. 4. 2011 13:08

    Výborné, zbaštili jsme skoro všechno na posezení. Po naložení masa jsem se bála, že bude moc "hořčicové", ale po upečení už nebyla vůně a ani chuť hořčice tak výrazná. Nakládala jsem bez chilli, aby to baštil i prcek a zapékala jsem se šlehačkou. Určitě doporučuji smetanu přidat, bez ní by to nebylo ono.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Králičí
Maso Králičí Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Chilli Hořčice plnotučná Maso Olej Pepř mletý Šlehačka Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka Zeleninové lečo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečený kapr

Pečený kapr

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Punčové řezy - jako z cukrárny :-)

Punčové řezy - jako z cukrárny :-)

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Uruguayský hovězí rib-eye steak

Zelná polévka IV.

Zelná polévka IV.

Dort s čokoládovým krémem

Dort s čokoládovým krémem

Letní pokušení: Malinové muffiny

Letní pokušení: Malinové muffiny

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

41
Kuře se zelím a bramborem
Kuře se zelím a bramborem
22
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
19
Dort Míša
Dort Míša
18
Mačkané brambory
Mačkané brambory
17
French toast
French toast

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Marinované kuře v medu a sojové omáčce
Marinované kuře v medu a sojové omáčce
Marinované kuřecí špízy s čočkou
Marinované kuřecí špízy s čočkou
Marinované kuřecí špízy s mangovým salátem
Marinované kuřecí špízy s mangovým…
Marinované řecké kuře
Marinované řecké kuře
Marinované steaky
Marinované steaky
Marinované špízy
Marinované špízy
  • Recepty.cz
  • Marinované plátky s bramborem-zapečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact