• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Napište svůj komentář k receptu

Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 800
      g kuřecí maso prsa
    • 1
      dl olivový olej
    • 200
      g žampiony
    • 200
      g rajčata
    • drcený kmín
    • šalvěj
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Plátky masa jemně naklepeme, osolíme, potřeme kmínem a šalvějí. Pokapané olejem necháme několik hodin odležet. Plátky vkládáme na gril a zvolna, aby se nepřepaloval tuk ani maso, opékáme spolu s hlavičkami žampionů, které rovněž okořeníme. Na talíři podáváme s plátky rajčat a vařenými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marinovaná kuřecí prsa II.

Marinovaná kuřecí prsa II.

Marinovaná kuřecí stehna se zeleninou

Marinovaná kuřecí stehna se zeleninou

Marinovaná vepřová kýta

Marinovaná vepřová kýta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sousedka | 13. 7. 2012 20:12

    Mužu řict že maso se předem nesoli.Použivam kořeni se soli a bohatě to stači.Ale je taky pravda že u nas se malo soli. ;-)

  • Kuchařka on-line | 16. 1. 2009 22:32

    Nasypte si koření do dlaně a maso jím potřete, stejně jako se do masa vtírá sůl, třeba když pečete kačenu nebo nakládáte maso na uzení.

  • Jirka | 26. 3. 2008 07:51

    Potřít kmínem a šalvějem? Nevím jak se to dělá. Mohu vědět něco bližšího. Žampiony na grilu jsou také velice zajímavá úprava.

  • Zdena Matoušková | 23. 3. 2008 13:24

    Křehčené kuř.maso je opravdu fuj tajbl.Nic horšího jsem nejedla.Nikdy ho už nekoupím.Pes mel řízky na celý týden.Asi 1,40kg.To nemá s dobrým kuř.masem nic společného.

  • Semetrika | 21. 2. 2008 18:17

    Vážení, je třeba, aby se do diskuze vložila matka-semetrika: Pokud chcete maso připaravit a´la gril, v žádném případě nesmí být přítomna sůl!(Odstěhujte ji do Humpolce!) Je dobré si kořenínící směs namíchat individuálně, maso naložit alespoň na 2 hodiny do kořenící směsi a oleje a v chladnu nechat odležet.Poté zprudka usmažit. A osolit až na taíři!Dobrou chuť přeje SEMETRIKA

  • Eva S. | 31. 1. 2008 00:44

    Souhlasím s Andělou, křehčené maso je pěkný fujtajbl, dělala jsem z něj oběd jednou v životě a již nikdy více...To už nemá s masem vůbec nic společného.Ale dobrá, čerstvá, marinovaná prsíčka určitě uvařím, je to jednoduché a věřím že i chutné.

  • Anděla | 30. 1. 2008 08:13

    Fishbonku, křehčený kuřecí prsa nekupuju od té doby, co jsem je chtěla jemně naklepat a rozstříkly se po kuchyni. Přečetla jsem si složení obsahu balíčku a je to pěkně napajcovaný chemií, fuj. Jedině přírodní, chlazený, čerstvý maso, žádný křehčící přísady.

  • Anonym | 14. 9. 2007 21:18

    :-)

  • FISHBONEK | 10. 9. 2007 16:03

    to Danýsek: Tak si zkus někdy koupit např.: Křehčená kuřecí prsa, nic jemnějsího jsem nikdy nejedla a jediné dvě složky celého kouzla je voda a SŮL

  • Anonym | 9. 9. 2007 10:52

    kkkkk

  • Aninka | 25. 8. 2007 11:59

    Vždyt v různých marinádách a v koření na grilování, sůl je.

  • chingy Karel | 9. 8. 2007 12:04

    maso se má solit...

  • Danýsek | 8. 8. 2007 07:21

    Tak to je barbarství osolený maso nechat uležet...!!! Z masa odejde všechna štáva... To si můžu ugrilovat rovnou kus gumy...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drcený kmín Kuřecí maso Olivový olej Rajčata Šalvěj Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí polévka s kapáním

Kuřecí polévka s kapáním

Kozí brada - novoroční zelňačka

Kozí brada - novoroční zelňačka

Jednoduchá rajská polévka

Jednoduchá rajská polévka

Sójové kostky na kari

Sójové kostky na kari

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Cuketové plátky v pivním těstíčku

Smoothie s Kinder Pinguí

Smoothie s Kinder Pinguí

Uzený vývar

Uzený vývar

Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Dýňový krém s kari

Dýňový krém s kari

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

26
Roláda s mletým masem a zeleninou
Roláda s mletým masem a…
25
Cukeťák z trouby
Cukeťák z trouby
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
21
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony

Zajímavé články

Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
AHA.cz Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Nečekaná pravda o Kodetovi (†67): Zákaz a zrada vlastní matky!

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Šaty, které se vám v kufru nezmačkají: S těmito 5 kousky si vystačíte!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Tom Cruise a Ana de Armasová potvrdili vztah: Randí ruku v ruce

Tom Cruise a Ana de Armasová potvrdili vztah: Randí ruku v ruce

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

Horoskop na další týden: Kdo bude pod velkým tlakem a kdo by neměl podcenit zdravotní prohlídku?

Další doporučené recepty:

Marináda na žebra
Marináda na žebra
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Marinovaná kuřecí prsa II.
Marinovaná kuřecí prsa II.
Marinovaná kuřecí stehna se zeleninou
Marinovaná kuřecí stehna se zeleninou
Marinovaná mrkev s koriandrovým pestem
Marinovaná mrkev s koriandrovým pestem
Marinovaná pikantní žebra
Marinovaná pikantní žebra
  • Recepty.cz
  • Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact