Mužu řict že maso se předem nesoli.Použivam kořeni se soli a bohatě to stači.Ale je taky pravda že u nas se malo soli. ;-)
Nasypte si koření do dlaně a maso jím potřete, stejně jako se do masa vtírá sůl, třeba když pečete kačenu nebo nakládáte maso na uzení.
Potřít kmínem a šalvějem? Nevím jak se to dělá. Mohu vědět něco bližšího. Žampiony na grilu jsou také velice zajímavá úprava.
Křehčené kuř.maso je opravdu fuj tajbl.Nic horšího jsem nejedla.Nikdy ho už nekoupím.Pes mel řízky na celý týden.Asi 1,40kg.To nemá s dobrým kuř.masem nic společného.
Vážení, je třeba, aby se do diskuze vložila matka-semetrika: Pokud chcete maso připaravit a´la gril, v žádném případě nesmí být přítomna sůl!(Odstěhujte ji do Humpolce!) Je dobré si kořenínící směs namíchat individuálně, maso naložit alespoň na 2 hodiny do kořenící směsi a oleje a v chladnu nechat odležet.Poté zprudka usmažit. A osolit až na taíři!Dobrou chuť přeje SEMETRIKA
Souhlasím s Andělou, křehčené maso je pěkný fujtajbl, dělala jsem z něj oběd jednou v životě a již nikdy více...To už nemá s masem vůbec nic společného.Ale dobrá, čerstvá, marinovaná prsíčka určitě uvařím, je to jednoduché a věřím že i chutné.
Fishbonku, křehčený kuřecí prsa nekupuju od té doby, co jsem je chtěla jemně naklepat a rozstříkly se po kuchyni. Přečetla jsem si složení obsahu balíčku a je to pěkně napajcovaný chemií, fuj. Jedině přírodní, chlazený, čerstvý maso, žádný křehčící přísady.
:-)
to Danýsek: Tak si zkus někdy koupit např.: Křehčená kuřecí prsa, nic jemnějsího jsem nikdy nejedla a jediné dvě složky celého kouzla je voda a SŮL
kkkkk
Vždyt v různých marinádách a v koření na grilování, sůl je.
maso se má solit...
Tak to je barbarství osolený maso nechat uležet...!!! Z masa odejde všechna štáva... To si můžu ugrilovat rovnou kus gumy...