Tatarku smícháme s kečupem dle své chuti, do toho vložíme koření lisovaný česnek, vložíme kuřecí křidélka a marinujeme nejlépe do druhého dne. Vložíme do olejem vymazaného pekáčku a pečeme. Podáváme s vařeným bramborem, hranolky, americkými bramborami.
2
Poznámka: takto můžeme připravit kuře rozdělené na půlky nebo kuřecí řízky, jak kdo má rád.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jana
|13. 6. 2015 01:28
tam bude jasna chyba. myslim ze tatarky myslel 40 gramu......v pul kile tatarky by jsme ty kridla ani nevideli :D
jana
|13. 6. 2015 01:27
vy jeste nevite ze cholesterol je jen boom a nesmysl ze strany marketingu? pokud se nam zvysi cholestr. nebezime k dr. pro prasky ale dame dietu a on se zase srovna. tatarka muze byt i nizkotucna nebo vyrobena doma. jednou za cas vam neuskodi. Tatarka jsou vajicka a olej. bez oleje se nevyk.....a nic z nas neodejde. tuk potrebujeme kdo maze ten jede :) lol