Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Irena *
|14. 5. 2008 16:20
Do marinády jsem dala hořčici dijonskou a použila ji na kapra. Byl opravdu vynikající a i návštěva velmi chválila. Hodnotím za 1!
Jana Kutačová
|26. 2. 2008 23:16
Hořčice plnotučná.o)
Markéta
|26. 2. 2008 19:35
Jenom prosím o info předpokládám,že hořčice plnotučná nebo nějakou speciál.Díky
Anonym
|26. 2. 2008 19:31
Jenom prosím o info předpokládám,že hořčice plnotučná nebo nějakou speciál.Díky
Míla
|24. 8. 2006 10:17
Taky nám moc chutnala!Zbytek marinády jsme vetřeli do nařezaných špekáčků a byly suprové.Marináda jak víno.
Saša
|14. 8. 2006 08:18
Vyzkoušela jsem Vaši marinádu.Opravdu je velice dobrá. Použila jsem ji na kapra i na kuře.Kečup jsem jsem dala ostrý. Nechala přes noc odležet. Pomalu jsme grilovali, nemělo to chybu.´Všem chutnalo.Vřele doporučuji.