RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
Univerzální fíková barbecue marináda
Italská marináda
Brazilská marináda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné :)
Domácí kysané zelí
Krůta po americku
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Lahodný roládový moučník
Avokádový krém
Španělské „španělské ptáčky“…
Bloody Mary II.
Dušené mleté maso se žampióny
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi