RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
Univerzální fíková barbecue marináda
Italská marináda
Brazilská marináda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné :)
Vepřové závitky na smetaně
Tatarský biftek II.
Plněný hermelín II.
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Templářský dort tmavý
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Koprová omáčka se žampiony
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Rozkvetlý chléb
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Slaný chřestový koláč