RADA: Jak vybrat kvalitní maso?
Univerzální fíková barbecue marináda
Italská marináda
Brazilská marináda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné :)
Carpaccio z lososa
Karbanátky z filé
Pečený amur se žampiony a cibulí
Pečená vinná klobása na pivě
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Čokoládový dortík
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Listové šátečky (závin) se špenátem
Kuřecí piccata
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč