• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Margotková buchta
Napište svůj komentář k receptu

Margotková buchta

autor: tedrezka
0.0
moje hodnoceni
2.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Margotková buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      ks margotka nastrouhat
    • 3
      lžíce mléko

Postup přípravy receptu

1
Vše smíchat dokupy, přidat nastrouhanou čokoládu Margot. Toto je dávka pro remosku nebo malý pekáček, lze vše použít v 1,5 krát větším množství a je to dávka na velký plech. Pečeme ve vyhřáté troubě (160-180 °C) dohněda, zkontrolujeme špejlí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Margotková bábovka

Margotková bábovka

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Blesková jablečná buchta s polevou - píchaná

Blesková jablečná buchta s polevou -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Semenková | 3. 4. 2013 12:24

    Dobry den jaka jse tam prosim vas dava slehačka?

  • Terezie Bartusková | 27. 6. 2008 12:40

    jj, verzi s pudinkem a zakysanou znám taky. tohle je "dietnejsi" varianty a taky se dobre prenasi, takze kdyz nekam jedu, nebo tak, tek je to pohodlne. ale tu pudinkovou pecu casto misto zakusku. je to mnamka

  • Káťa | 15. 3. 2008 18:09

    Ahoj, no my jí děláme ještě vylepšenou. Před tím, než se strčí do trouby, tak jí poleju hotovým pudingem a po vyndání z trouby kysanou smetanou s cukrem. na to potom strouhanou margotku a nechat ztuhnout v ledničce.

  • Anonym | 18. 2. 2008 15:34

    omlouvam se za pozdni odpoved, ale snad to pomuze jinym:). davam na vymasteny a vysypany plech, konzistence testa neni uplne tekuta, spis huste, ale jde to normalne vylit a rozetrit na plech

  • Karla | 11. 11. 2007 18:25

    Buchta se má dát na pomaštěný a vysypaný plech? Nebo jen tak? Má být lepkavá nebo v tekuté formě? Právě jsem při příprave této buchty a nějak nevím, jestli jsem ji udělala dobře. Dekuji

  • Anonym | 3. 4. 2007 15:02

    já tam nedávám šlehačku, ale více mléka a kapku oleje. a je skvělá, dělala jsem ji ted v sobotu.

  • Terezie Bartusková | 17. 10. 2006 12:59

    vejce tam být nemusí. našla jsem i recepty, kde je to s vajíčkem. tuhle "verzi" mám od kamarádky, která bojuje s cholesterolem. myslím, že to na chuti vůbec nevadí

  • Jana Cz | 7. 10. 2006 22:15

    a prosím, vejce žádné?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Margotka Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí řízky

Telecí řízky

Houbové karbanátky III.

Houbové karbanátky III.

Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem

Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem

Celerová polévka II.

Celerová polévka II.

Máslové řízky

Máslové řízky

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Salámová Pizza z listového těsta

Salámová Pizza z listového těsta

Rybí steak

Rybí steak

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

168
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
142
Tajemná brambora
Tajemná brambora
105
Hrníčková kynutá bábovka s makovou náplní
Hrníčková kynutá bábovka…
83
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Krkovička pečená na medu…
65
Jednoduchá mléčná rýže / rýžová kaše
Jednoduchá mléčná rýže /…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Zpřetrhejte řetězy tyranů i všednosti! Tahle dobrodružství vyladí zvuk vašeho podzimu

Zpřetrhejte řetězy tyranů i všednosti! Tahle dobrodružství vyladí zvuk vašeho podzimu

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Margotková buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact