• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Margotková buchta
Napište svůj komentář k receptu

Margotková buchta

autor: tedrezka
0.0
moje hodnoceni
2.1
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Margotková buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      ks margotka nastrouhat
    • 3
      lžíce mléko

Postup přípravy receptu

1
Vše smíchat dokupy, přidat nastrouhanou čokoládu Margot. Toto je dávka pro remosku nebo malý pekáček, lze vše použít v 1,5 krát větším množství a je to dávka na velký plech. Pečeme ve vyhřáté troubě (160-180 °C) dohněda, zkontrolujeme špejlí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Margotková bábovka

Margotková bábovka

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Blesková jablečná buchta s polevou - píchaná

Blesková jablečná buchta s polevou -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Semenková | 3. 4. 2013 12:24

    Dobry den jaka jse tam prosim vas dava slehačka?

  • Terezie Bartusková | 27. 6. 2008 12:40

    jj, verzi s pudinkem a zakysanou znám taky. tohle je "dietnejsi" varianty a taky se dobre prenasi, takze kdyz nekam jedu, nebo tak, tek je to pohodlne. ale tu pudinkovou pecu casto misto zakusku. je to mnamka

  • Káťa | 15. 3. 2008 18:09

    Ahoj, no my jí děláme ještě vylepšenou. Před tím, než se strčí do trouby, tak jí poleju hotovým pudingem a po vyndání z trouby kysanou smetanou s cukrem. na to potom strouhanou margotku a nechat ztuhnout v ledničce.

  • Anonym | 18. 2. 2008 15:34

    omlouvam se za pozdni odpoved, ale snad to pomuze jinym:). davam na vymasteny a vysypany plech, konzistence testa neni uplne tekuta, spis huste, ale jde to normalne vylit a rozetrit na plech

  • Karla | 11. 11. 2007 18:25

    Buchta se má dát na pomaštěný a vysypaný plech? Nebo jen tak? Má být lepkavá nebo v tekuté formě? Právě jsem při příprave této buchty a nějak nevím, jestli jsem ji udělala dobře. Dekuji

  • Anonym | 3. 4. 2007 15:02

    já tam nedávám šlehačku, ale více mléka a kapku oleje. a je skvělá, dělala jsem ji ted v sobotu.

  • Terezie Bartusková | 17. 10. 2006 12:59

    vejce tam být nemusí. našla jsem i recepty, kde je to s vajíčkem. tuhle "verzi" mám od kamarádky, která bojuje s cholesterolem. myslím, že to na chuti vůbec nevadí

  • Jana Cz | 7. 10. 2006 22:15

    a prosím, vejce žádné?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Margotka Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boloňské špagety podle Evy

Boloňské špagety podle Evy

Pivní vrabci

Pivní vrabci

Penne con polo

Penne con polo

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané

Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané

Kmínový pšenično-žitný chléb

Kmínový pšenično-žitný chléb

Jednoduché smetanové žampiony na špeku

Jednoduché smetanové žampiony na špeku

Špekové knedlíky s máslem

Špekové knedlíky s máslem

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

227
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
59
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
57
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
55
Jablečný koláč z remosky ala štrůdl
Jablečný koláč z remosky…
43
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Margotková buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact