Suroviny na těsto smícháme a vylejeme na tukem vymazaný a vysypaný plech. Ještě před tím jsme si uvařili pudink. Nesmí být horký, ale ani vychladlý - nešel by nalít na těsto!!! Teplý pudink vylejeme na syrové těsto a poté dáme upéct na 175 °C. Zda je hotový, poznáme špejlí. Po vyndání z trouby polejeme smetanou (kdo nechce nemusí), ale hlavně ještě na horký moučník nastrouháme margotku.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Horáková
|31. 3. 2009 22:23
Okopírovaný recept se záměnou smetany. JENŽE : Ta kysaná je 5x lepší než obyč.a hlavně se dává trošku šlehaná aby řezy trošku vypadaly a ne jak polité mlékem a zasypané popelem. ALE KAŽDÝ MÁ JINÝ VKUS A JINOU CHUŤ !!!! Tohle ale určitě ne !!!!!!
Iveta Janatová
|2. 5. 2008 23:12
Já dávám určitě zakysanou smetanu.Má to takovou nakyslou chuť je to moc dobré.
Irena Klasová
|1. 5. 2008 12:24
Já si myslím, že tam patří zakysaná smetana.
Hanička
|30. 4. 2008 13:30
Dotaz:Nedává se navrch kysaná smetana místo sladké?