Mléka jsem musela dát zhruba 140 ml. Pekla jsem na 180’C - 35 minut cca a dělala jsem ve vyšší zapékací míse. Výborné jsou po vychladnutí v ledničce.
Margotkovou buchtu jsem pekla prvne a musim rict, ze predcila ma ocekavani. Absolutne vynikajici! Dekuji za recept! Bohuzel vsak k obsahujicimu palmovemu oleji v Margotce (spotreba zasoby z dob nevedomosti o PO :( ) se obavam, ze jsem ji pekla prvne a naposledy. Ma-li nekdo dobrou alternativu Margotky ci surovin bez PO, moc uvitam a rada opet upecu! Dekuji :)
Nic moc na poměr použitého nádobí :-/. Čekala jsem něco jiného, ale díky za typ, pečení s margotkou nám chutná. Jen mám lepší recept.
moc dobrá,hned zmizela :-)
chutná moc u nás zmyzne za hodku ;) <3
Vynikající!!! Vždy zmizí do 24 hodin <3
Buchta je výborná...chutná celé rodině a jako obměnu ji sypu kakaem na pečení místo margotky a taky supr :-)
Můžete mi prosím napsat, na jak přibližně velký plech je ta dávka těsta na kolik stupňů se má péct? Děkuji ;-)
Peču pravidelně. Když jí vezmu s sebou na návštěvu, vždy se po ní doslova zapráší. Všem nám moc chutná 8-)
Zkusila jsem je včera prvně a super, příště zkusím i ten banán. 8-)
Tyto řezy dělám již několik let a ještě se nám nepřejedly.
Výborný řez <3 <3 <3
jednoduché a dobré řezy, já do těsta přidávám dva nebo tři hodně zralé banány, vyzkoušejte, je to výborné :-)
jednoduché a dobré řezy, já do těsta přidávám dva nebo tři hodně zralé banány, vyzkoušejte, je to výborné :-)
Doporučuju! U nás v rodině není nikdo, komu by nechutnala a že máme doma pořádne mlsouny... Málokdy se stane, že by buchta vydržela tuhnutí v ledničce. ;-) Občas vyměním čoko puding za vanilkový, popř. zakysanou smatenu za tvaroh a pořád chutná výborně. Autorce děkuji za super tip ;-)
Jak poznáte přes ten puding, že je buchta upečená? :-\
U nás oblíbená buchta. Když jedeme na návštěvu, vždy ji upeču a všichni se olizují... :-P
môžeš dať 1,5 pudingu do pol litra mlieka a bude to fajn.. mohlo to byť inou značkou pudingu, nie všetky sú rovnako husté
tento koláč moje deti zjedli skoro aj s plechom <3 , tak veľmi im chutil.. a to sú dosť vyberaví :)
LUXUSNÍ :-)
Pokaždé se povede a tentokrát mi nějak nezhoustl pudink a problém byl na světě...no jo, opravdu jde poznat, když se vaří a peče s láskou a ne rychle večer. Jinak jsou vynikající :-)
Pokaždé se povede a tentokrát mi nějak nezhoustl pudink a problém byl na světě...no jo, opravdu jde poznat, když se vaří a peče s láskou a ne rychle večer. Jinak jsou vynikající :-)
Pokaždé se povede a tentokrát mi nějak nezhoustl pudink a problém byl na světě...no jo, opravdu jde poznat, když se vaří a peče s láskou a ne rychle večer. Jinak jsou vynikající :-)
Výborne,nemají chybu. Dávám 1 s hvězdičkou
na kolik je to vynormovany
Rezy jsou vyborne i manzel je jedl podle jeho slov mokre takze vyborne.
:-D :-P ;-) :-( :-) 8-) =-O :-$ :-$ O:-) :-)) <3 <3 <:-) :-S
Řez je upečen a moc se na něj těšíme, vypadá báječně. ;-) :-\
Dámy, myslím, že stačí vyjít ven z bytu a zhluboka se nadýchnout. A hned máte v těle plno sajrajtu. My teda margot tyčinky často nekupujeme. Jednou za půl roku, když se rozhodnu tuto buchtu upéct, tak je koupím a pochutnáme si! Na tom nevidím vůbec nic špatného. Podle mě dvě tyčinky nastrouhané na buchtě smrt nezpůsobí. ;-)
Při kolika stupních se to má prosím píct? :-)
Vynikající,vynikající,vynikající.Naše oblíbená. ;-)
vypadají úžasně... zkusím upéct o víkendu... :-)
Paní, tak to máte nějakou hodně starou margotku, páč cca od dubna má tato tyčinka nové složení. http://www.chemievjidle.cz/tycinky/margotka-nestle a nic z toho, co píšete víše neobsahuje.
Když jsem viděla tuhé těsto, měla jsem strach co to bude. Nalila jsem na to puding, neprotekl. Dala jsem i tak buchtu do trouby a začla "bobtnat". Byla jsem smířená s tím že buchta půjde z trouby rovnou do koše. Pak ale puding splasknul, vsáknul se. Natřela jsem dle pokynů smetanou a dala margotku. Výsledek byl OHROMUJÍCÍ. Dávám za 1 s hvězdičkou :)
Margotka má již jiné složení a zase taková chemická bomba to není :-D Komu vadí, nechť ji nejí že 8-) http://www.chemievjidle.cz/tycinky/margotka-nestle
Přesně tak! Jak můžete jíst margotky, vždyť to je svinstvo. Lepší je nastrouhat místo nich hořkou čokoládu ;-) Ale tady vás moc lidí poslouchat nebude Jano, příklad Hanka, ale je to jejich volba, přečíst si složení snad umí.. :-) Hezký den.
..to bude tím, že je to kulinářský skvost..jinak všichni mlsají proto, protože si třeba chtějí udělat radost a ten život si trochu užít..a ne strávit čas chroupáním bio mrkve a studiem složení tyčinek z obchodu..a navíc, slinivce, játrům a cholesterolu bude "škodit" i buchta bez margotky, bábovka bez majolky a vánoční cukroví bez tatranek..
Panebože, jak může někdo buchtu sypanou chemickou tyčinkou Margot popisovat jako kulinářský skvost. Dámy, vy fakt s prrominutím spráskáte všechno. Včetně bábovky vyrobené z majolky, vánoční cukroví z nastrouhaných tatranek a likéru z ledových kaštanů a salka. Chtěla bych vidět váš cholesterol, slinivku a játra za pár let. O:-) Tyčinka Margot složení: •E104 Chinolinová žluť (Cl potravinářská žluť 13) •E110 Žluť SY (Cl potravinářská žluť 3) Zeleno-žluté barvivo, synteticky vyráběno. Je podezření, že u přecitlivělých osob vyvolává alergické reakce v podobě kopřivky, apod. •E124 Ponceau 4R ( Cl potravinářská červeň 7 ) Jasně červené barvivo, připravované synteticky. Používá se do například do sladkostí a prodává se pro domácí použití. Může vyvolat alergické reakce a zhoršit astma. Stejně tak může ovlivnit dětskou hyperaktivitu. •E129 Červeň Allura AC ( Cl potravinářská červeň 17 ) •E132 Indigotin ( Cl potravinářská modř 1 ) Tmavě modré barvivo. Původní výrobní proces z rostliny indigovníku byl nahrazen chemickou syntézou. Může způsobit nevolnost, zvracení, vyšší krevní tlak, vyrážky a další alergické reakce. •E133 Brilantní modř FCF ( Cl potravinářská modř 2 ) Modré syntetické barvivo, často používané v kombinaci s dalšími syntetickými barvivy. Může způsobovat hyperaktivitu u dětí a je podezření, že může způsobit menší riziko vzniku rakoviny, což bylo potvrzeno na zvířatech. •E171 Oxid titaničitý ( titanová běloba ) Bílé nerozpustné barvivo, získává se především z přírodního minerálu ilmenitu. Používá se jednak v potravinách ( polevy, žvýkačky, sladkosti, ...) ale také v kosmetice, plastech, papíru, atd... Při vdechnutí je podezříván jako karcinogenní. •E202 Sorban draselný(Sorbát draselný)
Recept jsem dělala už dvakrát a výsledek jako na obrázku, super. Podle mě záleží za prvé na těstě - chce to mít opravdu vyšlehaný sníh do tuha a pak jen lehce zamíchat do zbytku těsta. Také záleží na pekáči, jak je velký, aby vrstva těsta byla vysoká. Zkuste třeba dle již zmíněného návrhu lejt pudink po lžicích, jen místama. Ale nezvdávejte to :-)
Jenže mě ten puding ty vlny nikdy neudělá, jak je to na obrázku, ale klesne ke dnu a tam se jakoby rovnoměrně rozlije. Vypadá to, jako kdybych nalila na plech puding a pak to teprve zalila těstem. Už jsem podnikla několik pokusů a výsledek vždycky stejný :'( . A to nejsem žádný kuchařský začátečník :-\
Ale já si myslím, že v tom je efekt tohoto moučníku - že to těsto probublá tím pudinkem a udělá takové vlny. Já to dělám úplně stejně, ale nesypu nahoru strouhanou Margotku, ale jen skořici. Také jsem recept dostala jako "Skořicové řezy".
Zdravím, hledám recept na řezy, kam patří do těsta rozmačkaný banán, strouhaná mrkev a jako krém se dává tvaroh s cukrem a máslem, ev. nahoru čokoláda. Měla jsem ho pod názvem dvoubarevné řezy z nějakého časopisu. Díky za zprávu na liddy@seznam.cz :-[
Já nevím jak ostatní, ale já raději puding kladu lžící na těsto.
Řezy jsem dělala už několikrát a pokaždé mě pudink protekl těstem a rozlil se dole. Těsto jakoby vybublá nahoru a pudink je vespod. Kde dělám chybu? Prosím o radu! Jinak jsou řezy moc dobré.
Dělala jsem dneska a půlka plechu je pryč. Obávám se, že do druhého dne nevydrží. Skvělý recept.
bez komentáře :-P
Jsou výborné. Ale hodně syté.
Naprosto vynikající řezy <3 všichni si moc pochutnali. Děkuju za recept...určitě jsem je nepekla naposledy...
Také dávám půl litru mléka na 1 pudink. Navrch sypu skořicový cukr - margot řezy jsou podle mě úplně jiný recept, kam se margotka strouhá přímo do těsta. Tomuto receptu s kys. smetanou říkám jednoduše buchta s pudinkem ;-)
místo margot řezů do zakysané smetany přimíchám skořicový cukr, dávám 4 smetany a 2 skořicové cukry, zdá se mi to tak lepší.......
Má tam být opravdu 1/2l mléka. Dříve to tu bylo tak napsáno, myslím, že při předělání stránek a přepisování receptů tu nastala chyba...
Šemberka _ tam je psaný 1/2 l mléka tak nevím kde si vzala 1l mléka na puding :-|
Starý, dobrý originál 8-) http://web.archive.org/web/20080715041009/www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JRNMPPHMH&id_kategorie=JNLQCOO5
Myslím, že by bylo vhodné, aby se vyjádřila autorka receptu, případně tedy v receptu opravila množství mléka.
Já v podobných receptech vařím z 1l mléka a dvou pudinků, dávám po lžících jednu vedle druhé , z 1/2 l je toho málo na klasický plech :-)
Opravdu se to má políit tak řídkým pudinkem 1l mléka/1sáček pudinku :-\ ? Mě to připadalo stašně řídké, tak jsem dala 2 sáčky pudinku, jenže to byla asi chyba, protože puding těstem vůbec neprotekl a těsto pod ním zůstalo mokré. Nejsem žádná pekařka, tak jsem nemohla uvěřit, že to mám na ten korupus nalít v takové konzistenci. Děkuji za radu.
Zrovna jsem dotvořila ;-) , je to opravdu jednoduché a celkem rychlé. Výsledek je úžasný 8-) a je to fakt mňaaaaaaaaaaaamka :-* .
Mě tenhle recept až tak neoslovil, je to strašně syté a kombinace s pudinkem mě nijak zvlášť nechutnala. Přístě už ho dělat nebudu, ale i tak díky, holt každý máme jiné chutě :)
Margot řezy jsou opravdu výborné! Taky děláme :-)
Opravdu se dělá ta pudinková náplň z litru mléka? Reis.
Již několikrát jsem dělala Margotku a měla veliký úspěch. Je to jednička!!!
oprava ečka :-))
Taký ji peču je moc dobrá a kde dneska nejsou cečka že ? ;-)
Víte co je margot zač? Dívali jste se nekdy na složení? Zkuste to někdy. Veškere Ečka a jejich působení na organismus najdete na internetu. V jednom pořadu v televizi vyšel margot jako nejméně vhodná cukrovinka pro děti. Některé jeho složky jsou dokonce v některých zemich zakazány. Ale jezte si co chcete přece :-P
Dobrý pudink byl řidky čekolady malo
Máte pravdu, všicni píšou super, ale zase tak suepr to není. Dobré, ale nic extra.
Snadny recept i pro amatery jako jsem ja. Buchta to byla dobra, ale po cteni komentaru jsem cekala trosku vic.
Výborný recept! Jen se mi nepovedlo udělat řezy tak vysoké jako na ilustračním obrázku. Tak nevim kde jsem udělal chybu...
Výtečné, obrovská pochvala od rodiny a přátel. Děkuji za super recept
Výtečné, obrovská pochvala od rodiny apřátel. Děkuji za super recept
dobrý
Také se přidávám do klubu "1". První den mi upřímně moc nechutnaly, ale druhý den se po nich oblizovala celá rodina. Díky za recept.
Výborné , řezy peču už po několikáté a vždycky měli uspěch, přítel si je taky zamiloval. Takže moc chvalim SUPER!
Výborná.Dávám jedničku, opravdu jednoduchá a je lepší jíst až další den, jak to tady někdo poznamenal a já ji mám celou dobu v ledničce, takže výborně osvěží.Jen bych Vás chtěla všechny poprosit,za nás méně šikovné, aby Jste udávali velikosti plechů a taky na kolik stupňů to pečete.A taky aspoň přibližné časy.Nepeču tak dlouho, abych to dokázala odhadnout.Moooooooc děkuji.
Dnes som piekla tieto rezy a chuťovo sú výborné, ale neviem prečo mám cesto nízke. Nie je nadýchané, celý koláč včetne smetany má 1,5cm. Postupovala som presne podľa návodu, nezabudla som ani na kypriaci prášok. Akurát teplotu som mala najprv asi dosť vysoko možno 250 a keď som tam strčila koláč, znížila som na 200 stupňov. Hovorila som o tom s mojou mamkou a ona hovorila, že to može by sa múka mala dávať do cesta striedavo so snehom z bielkov. Tak neviem :( Nemám moc skúseností s pečením.
Výborná, tu mám moc ráda.PS. pro Pavlu Talpovou: My děláme doma podobnou ( jen je tam vanilkový puding a nahoře kakao) a říkáme jí Žravá buchta, protože ráno se upěče a večer je prázdný plech.
Jsem ráda že vám chutná :-))
vynikající mňamka,přítelova nejoblíbenější!!
Dělám jí taky je vážně moc výborná.začli jsme jí říkat Mor buchta jednou si dáš a už nemůžeš přestat
Naprosto báječný a osvěžující moučník! Dala jsem tři smetany a dvě margotky - asi mám větší plech, nebo jsme víc zmlsaný :-)) Pekla jsem i na párty a všichni si brali recept, takže doporučuji všem.
Opravdu výborná ,děti jsou vybíravé a musím říct že jim mooooooc chutnala.Dávám za 1
mám tento recept od kamarádky pod názvem PÉŘOVÁ BUCHTA, jen navrch nestrouhám margotku, ale posypu skořicí. Je vážně úžasná..
zkusili jsme a měl vážně úžasnej úspěch už ted koluje po známích recept brzo budem pict znova davam jednicku
Včera upečíno a dneska po něm nejsou ani památky :-) dávám za jedna. Akorát sem dala 1,5 Margotky a asi o 100g více mouky ( měla jsem strach že těch 300g bude málo - mám velký plech) a trochu víc mléka a všechno v pohodě :-)
úžasný receptík, moc jsem mu nevěřila, ale návštěva byla nadšená a rodince také moc chutnal, všem doporučuji!
Autorce děkuji za recept, ostatním za přidané zkušenosti. Pekla jsem včera kolem poledne a dnes večer už není ani kousek. :-) Zakysané smetany jsem dala tři, do nich dva vanilkové cukry. Navrch jsem nastrouhala jednu Margotku ( 100 g ), podle mne to stačí.
Vyzkoušeno a musím říct, že tento kulinářský skvost báječně voní, vypadá a hlavně chutná! Místo čoko pudingu jsem dala karamelový puding, do těsta přidala strouhaný kokos, 3 zakysanky (2 jsou málo) a 2 margotky (1 je málo). Doporučuji alespoň den odležet. Jinak dávám za 1.
Taky jsem vyzkousela a opravdu moc dobre. Jen mam asi vetsi plech....kazdopadne 2 smetany byly malo, dala jsem tri a klidne by to uneslo 4. Jo a pridala jsem trosku rumu - do smetany - my jsme rumovi:) a taky 2 margotky. Kazdopadne ten piskotovy zaklad nema chybu a budu ho pouzivat na ruzne moucniky. Jednoduchy a hlavne vyborny. Nerada vymazavam a vysypavam plech, jsem lenoch:) takze jsem pouzila pecici papir a vysledek je vyborny. Dekuji za recept, uz ho mam ve svem sesitku.
Moc dobré. Návštěva pochválila. Margotky jsem také dala dvě. Fajn kombinace chutí a krásně to vypadá. Díky za recept!
Prostě báječné, mňam mňam mňam!!! Dávám za jedna. Margotky jsem dala dvě:-)
Vyzkoušeno a jedním slovem "vynikající"! Všichni jsme si moc pochutnali. Dávám za 1 a do oblíbených.
moooooc dobre rezy,povedly a vsem moc chutnaly!!!!Co nejdrive budu opakovat!
Včera jsem pekla a dneska je ještě lepší.Dala jsem karamelový pudink a 1 velkou margotku.Vynikající řezy určitě upeču znovu.Dávám 1.
Miluju ten recept!!!!!!!!!!!!!!!!! 1*
Vynikající, rychlá, nelze pokazit, velice chutná a vypadá i pro oko velice pěkně. Super recept, díky. /Margotky jsem dala 2 ty větší/.
Je to vynikající. Dokonce jsme zkoušeli i obrácenou verzi, tmavé těsto, světlý pudink (kokosový), také výborné. Dáváme za jedna :-)
margotky jsem dala teda dve a rozdrtila jsem je v mixeru
Lehke, rychle, levne, chutne, s pripravou, pecenim, zdobenim za hod. hotove (pak je tedy jeste faze s vychladnutim)....vhodne i pro zacatecnika. S timto receptem jsem byla spokojena, rezy do druheho dne zmizely-rodinka si posmakla.Dekujeme autorovi za skvely moucnik.Tak me napada...nezkousel nekdo variaci s jinym druhem pudinku napr. karamelovym?
Martina, tá Margotka sa dáva do chladničky a stačí na hodinku, nie do mrazničky a ešte na celú noc. Ale hlavne, že rezy chutili.
Martino, stačí pár kapek a může být i citronka. Šlehač je lepší metličkový, mixérem se bílky moc rozbijou.
No ale výsledek stál za to !!! Do sněhu taky dávám špetku soli ,ale zatím se mi nikdy nepovedl.Kolik to je troška te citronové štávy? A musí to být z citronu nebo stačí citronka ?Ten šlehač je asi metličkový,že nebo může být i ponorný ?No a toho pudinku bých dala určitě více a taky dvakrát tolik té smetany !!! Budu péct častěji !
Moooc dobrá buchtička. Škoda, že tak málo zbylo na dnes, protože dnes je mnohem lepší.
Včera som piekla poobede a večer som už plech schovávala umytý. Vynikajúci zákusok, všetci si oblizovali prsty. Dávam 1*!!!
Martino, na vyšlehání bílků musí být dokonale odmaštěné metly i mísa a nesmí tam být ani kousek žloutku - tuk totiž brání dobrému vyšlehání. Do bílků se kápne troška citronové šťávy a dá špetka soli a hned se začne šlehat. Nejlépe to jde elektrickým ručním šlehačem. Zpočátku se šlehá na nízký stupeň, aby se do bílků dostalo co nejvíc vzduchu. Pak se došlehá při vysoké rychlosti. Hotovo je, když se tvoří špičky, které drží tvar.Pudink se musí velmi pilně míchat a nevyřit moc prudce.
Hmmmmm,tak já čekala jaké to nebude jednoduché,když jsem taky začátečník a musím přiznat,že tak zapatlanou kuchyň jsem ještě neměla.Za prvé mi nikdy nejde vyšlehat bílek,pudink mi taky vždy udělá hrudky a někdo tady radil,že Margot se má před strouháním dát do mražáku!Já ti tam hodila na noc , at je to jistější a tak jsem strouhala led a ruka mi upadla ! Asi se dnes ani nenajím. Dále pudink po upečení udělal v těstě prohlubeniny a tak mi tam zalezla ta smetana ,takže je tam nerovnoměrně, má to tak být ? Ted je v lednici,tak doufám,že to aspon bude stát za tu námahu!!! :-)
Tak jsem je o víkendu upekla. A musím souhlasit, že jsou opravdu výborné. Každému doporučuji zkusit, už nebudete chtít dělat nic jiného :-)))
Taky jsem zkusila a nemá chybu. Bohužel manžel není moc na sladké, takže tak často nepeču, abych nekynula:-) Ale dávám za jedna.
Tak jsem ji včera upekla a je opravdu moc dobrá ,nezbyl ani kousek .Určitě zase někdy upeču .
Jedny z lejlepších řezů, které jsem kdy ochutnala. Dávám 1*, opravdu luxusní pochutnání :))
moc nám to chutnalo super
uz jen u slova Margot se pritel olizoval az za usima, takze jsem mu musela slibit, ze si to spolu upecem. a vysledek? 1*
vynikající záležitost.Dávám za 1*.Dělala jsem už několikrát a vždy se povedly.Návštěvě chutnala a nám moc taky.Fakt super recept.Děkuji.
luxusní .. udělala jsem je na svatbu a moc chutnali :-) díky
Já tedy nevím, postupovala jsem přesně podle receptu, ale piškot je hutnější, než na obrázku a pudink mi tak hluboko neproteče a ani nezůstane tak tekutý. Chuťově jsou dobré,ale trochu podezírám autorku, že nenapsala úplně všechno.
K těmto řezům jsem měla dlouho nedůvěru, přesto, že se často objevovaly v TOP 10. Nemám totiž ráda moučníky s vařeným pudinkem. Nakonec jsem je ale přece jen vyzkoušela. Do pudinku jsem nepřidávala kakao, nakopak do zákadního těsto jsem přidala trošku rumu. A musím napsat, že jsme si nakonec všichni pochutnali... bylo to opravdu dobré, pěkně vláčné, žádná dusící buchta a chuť pudinku nepřekrývala ostatní chutě.Dávám jedničku a určitě doporučuji k vyzkoušení.
výborná,jednoduchá.Dávám za 1*
Nikol, těsto místo pudinku prolíváte nahřátou nutelou (jinak by netekla), nebo nutelou natíráte po upečení?
Opravdu velice dobré a jednoduché. Do druhého dne vydržely jen dva kousky :-))
supeer..vyzkousejte misto pudinku nutelu je to bomba!!!!!!!!!
bylo to moc výborné
přidávám se k ostatním... opravdu byly vynikající, dávám za 1... zaprášilo se po nich během víkendu jako nic... díky za receptík ;-)
vynikající, musela jsem řezy rozdělit mezi členy rodiny na příděl, jinak by se na pomalejší jedince vůbec nedostalo :)))))
Dnes jsem tyto řezy kusila poprvé.Velice dobré,chutnaly celé rodině a to u nás moc sladké nejí.Velice snadný a rychlý recept a moc moc dobré.Dávám za 1 s hvězdičkou :-)
Velice rychlý a dobrý moučník, taková lehká varianta klasických zákusků,není z nim tolik práce a je vyborný když musíte připravovat pohoštění dopředu, protože se fakt hezky odležel.
tento recept je moc dobrý.Řezy byly výtečné,akorát nevydržely nálet strávníků. Vynikající.
Výborná. Jednoduchá,rychlá.. Musím přiznat,že nezbyl ani drobeček.
PREdevcirem jsem rezy delala a pritel ktery puding nemusi se u tychto rezu jen olizoval.....
Výborné, včera jsem pekla a dnes vzala do práce a kolegové se mohou utlouct :-)
Řezy jsem dělala o víkendu a myslím, že právem patří mezi TOP 10.
Děkuji za super recept, vynikající. Rozhodně stojí za to počkat do druhého dne, odleželý z ledničky nemá chybu.
Vynikající, včera jsem udělala pro návštěvu a všichni si tak dlouho přidávali až nezbylo a málem se poprali o poslední kousek.
Moc dobré řezy. Povedly se mi hned napoprvé, příště bych asi dala víc pudinku (stejně jako Jana Filipkova), ale jinak opravdu moc dobré!
Dobrý den mohu se zeptat na jak velký plech se těsto vyleje? Díky
ted jsem ho vyndala z trouby a trosku jsem pozmenila ingredience do testa jsem pridala 2 lzice kakaa a nalila jsem vanilkovy pudink tak snad to bude chutnat ale vypada to moc lakave zatim jsem to schovala do lednicky tak uvidime jinak moje znamka za jedna :-)
Peču opakovaně, už dlouho a pokaždé si někdo řekne o recept. Doporučuju! Nejsem zákuskový typ, takže na oslavy a takovéto příležitosti je to výborná "náhražka" tučných krémových zákusků.
Naprosto výborné a krásné i na pohled. Všichni se jen oblizovali :o)
mňamka. Příště přidám ještě jeden puding :-)
Tak jsem je taky zkusila-už podruhé.Ale neměla jsem margotku na posyp, tak jsem tam dala nastrouhanou delisu a nebylo to ono.Jedině ta margotka :-)Jinak je to skvělé a jednoduché a hlavně to není suché :-))
Opravdu vynikající! Doporučuji těm co ještě nezkusili
Pripájam sa ku kladným hodnoteniam, vyskúšané, ochutnané a ohodnotené jednotkou :)
To Jana: kysaná smetana je sama o sobě krémovitá, takže byste jí těžko šlehala. Smetana se na buchtu jenom natře. Tím, že se natírá na ještě teplý moučník, krásně ztuhne.
výborný recept jen si pořád nevím rady s tou smetanou,má se šlehat nebo jen namazat na tu buchtu?
Rychlé, jednoduché, chuť vynikající. Bravo.
Upečeno včera, dneska dojídáme poslední kousky. Měla jsem 3 Margotky, 1 jsem rozstrouhala přímo do těsta a 2 pak nahoru navrch. Mňamka, a přestože tyčinku Margot chlapi moc nemusí, tohle jim ve spojení s tím pudingem a zakysanou smetanou chutná. A to je hlavní... Díky za recept.
moc výborné řezy dávám velkou 1
Řezy jsou vynikající, peču je často. Mám je psané pod názvem Pudinkové řezy se zakysanou smetanou. Dávám 1
Včera jsem pekla tuhle buchtu poprvé a těsto poházela čerstvými jahodami.Nemělo to chybu a můj přítel to nazval koktejlem chutí.Slo by i jiné ovoce,ale jahody jsou super!!!
Naprosto úžasné musím dát za 1*. Dokonce se mi povedla dokonalá hned napoprvé, což se mi většinou u nových receptů nevede...Akorát smetany sem dala 600g a dvě margot. Jinam moc moc povedená i přítel, který vždycky něco najde se jenom olizoval.
Prostě vynikající! Mňamka, bašta. Skutečně je lepší až druhý den, ale to nám zbyla jen půlka pekáče :-)
Paní Věro tak si zasloužíte obě pochvalu.Paní-původce i Vy,která jste dala ve známost nám všem.I tak se získávají recepty /na novinách,ústřižku atd./Jste dobrá :-)) a fakt díky-je to lahůdková změna :-))) Nikdy jsem nic s pudinkem nepekla,pudink u nás doma není v kurzu.Ale toto předčilo očekávání a "bylo schované".
Díky za pochvaly, musím vyřídit té paní co se mnou jezdí ráno autobusem. Kdysi mi vyprávěla jaké dělala řezy a já si v rychlosti napsala recept na noviny :-)) Po vyzkoušení a velkém nadšení jsem recept přepsala na tyto stránky než se noviny ztratí :-)))
Řezy byly výborné, jen se musím přiznat, že mi dalo velkou práci se ovládnout a nesníst ten pudink s kakaem samotný... :-)
Prima recept, díky autorce!!! Dělala jsem na větší plech a trošku upravila-1,5 kakao,kysaná smetana 3x,vanilkový cukr 2x,margot 2x.Byla krásná čepice a jen se rozplývalo,opravdu parádní :-).Dávám velikou 1 *
Nprosto famózní a bezkonkurenční !!!! Levné,rychlé,chutné a žádné zbytky ba naopak musím dělat dva plechy naráz !!!! Dávám Velkou 1 podtrženou s *
Tak musím jednoznačně moca moc pochválit.buchta byla výborná.děti se i pohádali kdo si veme poslední kousek.Přijela návštěva a taky moc chutnalo. V sobotu jsem dělala a dnes je pondělí a už se chladí další. takže za 1.
Nejlepší buchta co jsem jedla.Dělala jsem ji v noci aby byla do rána uleželá a samozřejmě aby vydržela.Když jsem se zakousla,prožila jsem opravdu slast.Miluju sladký a ráda peču.Dávám za 1.Děkuji za recept,který budu dělat fakt často.
Včera jsem našla tento recept.Moc ráda peču a často.Ale vaší buchtu paní Věrko,budu péct hodně často.Opravdu takovou dobrotu jsem ještě nedělala.Dávám za velkou 1.Děkuji za recept.
Jéééé bomba!!! sice jsem se bála té zakysané smetany a toho pudinku ale byla jsem moooc mile překvapená. Nedala jsem tam celý ten puding jen půlku, ale měla jsem dát celý - příště!! :-)) přítel se nejdřív moc netvářil, ale po ochutnání a vůni která se linula po domě to málem snědl celé.
Dělali jsme podobný-těsto,vanilkový pudink,zakysanka,Tohle je bezkonkurenčně lepší a každý chtěl recept.Na oko to vypadá složitě,ale hotové je to jedna dvě.A ta vůně.
Doporučuju !! Vyníkající !! Dávám obrovskou jedničku!
Opravdu moc výborné!! Děkuji za recept :-)
Máte to dobré, paní Věro!
Naprosto vyborne rezy, lahoda! Jednicka s hevezdickou :o)
Luxsní záležitost. 1
Vyzkoušela jsem pochoutku a je to výborné. Celá rodina se oblizovala až za ušima...
Dělala jsem přesně podle receptu. Těším se na zítra.. :-) 1
Tak jsem dělala a byla u nás i návštěva,tak za všechny dávám velkou jedničku!tuhle buchtu jsem už tady našla pod jiným názvem,jen tam byl vanilkový pudink místo čokoládového,ale musím říct,že tento vypadá vzhledově lépe a i ta chuť pudinku s kakaem je zcela jiná,než u vanilkového mňamka!
Mooooc dobré :) rovněž jsem dala smetany tři.
Výborné řezy! Rodinka s přítelem si je velmi pochvalovali. Margotky jsem dala dvě. Smetanu jsem dala 16% a hned ztuhla. Za tři hodinky jsme si pochutnávali. Mňam, mňam.
Upřímně nic moc. Je podobná jako SLAVNOSTNÍ BUCHTA kterou dělávám. Přidávám jí k Vašim receptům. Hezký den
Paní Jano nejlepší je používat zakysanou smetanu aspoň 15% , ja osobně nejradši kupuji 18% ALPU v Plusu,ale ten má končit,tak nevím,kde ji pak seženu.
Ještě jsem zapomněla napsat, že jsem dala 3 kelímky smetany, nic nestékalo, opravdu dobrý moučník.
Včera jsem pekla - vynikající! Do smetany jsem dala navíc 2 lžíce moučkového cukru. Jsou opravdu "žravé", upeču i do práce.
Je spickovy;dobre vychlazeny proste nema chybu.Davam 1.
Fakt dobrý, dala jsem na doporučení 3 kelímky smetany a dva vanilkové cukry. Chce to pořádně vychladit, jinak smetana stéká, to je jasné. Do druhého dne zbylo jen pár kousků.
Tyto řezy jsou moc dobré a snadné. Dokázala jsem je před rodinou uchránit v ledničce do druhého dne, ale brzo se po nich jen zaprášilo. Píšu za 1.
Strašně se mi ten recept líbil, tak jsem včera zkoušela. Je dobrý, jen jsem měla problémy se zakysanou smetanou, asi byla moc řídká, protože mi po rozkrájení stékala dolů a trochu se to patlalo.Jinak fajn. Díky!
Neni to špatý recept, ale kysané smetany to chce opravdu o kelímek víc.
Hodnotím s plnou pusou:)))) VYNIKAJÍCÍ!!!!!!!!!!!!
Nic lepšího jsem snad ještě nejedla. Povedla se skvěle a to nejsem extra kuchařka. Přípálím i smažená vajíčka:-).Smetany musím dát příště 3 kelímky a Margot jsem dala dvě.
Tyto řezy jsou mňamka, včera jsem je pekla a dneska jsou fuč :))
Milá Šikulko, asi jste dobře nepochopila můj komentář:-)))). Rozhodně mi nevadí pustit se do pracnější přípravy moučníku. Ovšem musí z toho být výsledek, který nám chutná. Nechci tím říct, že je tento recept špatný, ale, že každému nemusí chutnat. A co by se hodilo do TOP 10?Např. Šalamounské řezy, kterými jsem si dneska spravila chuť:-), nebo řezy s pudinkem a bebe sušenkami...(mohla bych pokračovat).Tak se prosím hned nedurděte, že vám tu každý nepěje chválu!
velmi dobré, přítel snědl celý pekáč při sobotním odpoledni :-)
Evičko Vondrová, jestli tento recept považujete za pracný, tak se raději vařečky ani nechytejte. Dejte si raději na talíř dětské piškoty a polite pudingem. Ale i to je pracné. Puding se musí vařit. Tak nevím, nevím co vám poradit. Víte bez práce nejsou koláče. Nejlepší bude, když nám napíšete vy, jaký recept by se hodil do TOP 10 - dobrý a bez práce :-)))).
Asi jak to bylo v top 10, tak jsem čekala něco lepšího. Na to, jak to bylo pracný mi moc nechutnayi...
Výborné. Dávám na větší plech, něco mezi pekáčem a velkým plechem, dávám 3 kelímky zakysané smetany a pudink dělám dvojnásobný, ale nepoužiju celý. Dávám ho tam naběračkou,vůbec nevadí, když proteče až na dno. O to je to lebší, buchta je taková "mokřejší". Je to rychlý, dobrý zákusek
Dnes jsem opět tyto skvělé řezy dělala, ale neměla jsem čoko pudink, tak jsem použila smetanový. Také Margotku někdo stihnul sníst, takže jsem nastrouhala ledové kaštany a jednu delisu oříškovou a je to úplná pohádka:-) Příjemná změna:-)
Děti to hned zblajzly a chtěly další.....VÝBORNÉ!
Zkuste dát na krém 2 šlehačky a 2 pomazánkové másla.Vynikající krém,stačí 2-3 lžíce cukru.Jana
dávám za 1, ale té zakysané smetánky dávám 3 kelímky a 2 vanilkové cukříky nám to tak lépe chutná (peču to teda na velkém plechu). díky za recept
Chci se zeptat - doma mám buď klasický plech, nebo pekáč.. v čem je lepší to udělat? Plech je sice dost nízký, ale pekáč zase není největší..
Recept jsem malinko pozmenila - dala jsem celozrnnou mouku, asi 3/4 puvodni davky cukru -prirodniho.Mene oleje, namixovala jsem normallni a lehkou zakysanou smetanu. Byla to parada. Navrh jsem strouhala horkou cokoladu. Musela jsem to bohuzel delat v remosce, ale presto se povedlo...vypadalo to jako luxusni dort z vidensky cukrarny...tenhle kolac primo vola po obmenach s pudinkem a posypem:-)
Skvělé! Udělala jsem to v sobotu navečer a moc nám chutnalo. V pondělí už zbyly z celého pekáče jenom dva kousky! Možná ta smetana mi tam moc nesedla. Místo ní bych příště mohla, jako paní Míla zkusit vanilkový puding.
Místo smetany, jsem dala ještě vanilkový puding a bylo to vážně výborné. Mám ale pocit, že už jsem tehnhle recept někde viděla....
je to vinikajcí
Místo margot jsem nastrouhala hořkou čokoládu, protože tu máme nejradši. Vážně skvělé!
Recept výborný, včera jsem upekla, dnes už není. Je fakt úžasná.Akorát jsem to popletla a do buchty jsem přidala kakao a tak jsem dala místo čokoládového pudingu, vanilkový. A jelikož jsem neměla margotku, postrouhala jsem buchtu normální čokoládou. Mňam mňam:-)
Ani jeden den nevydržely!!Moc dobré!!
Nejlepší recept, co jsem odtud kdy upekla!
Když jsem ji včera upekla, myslela jsem si, že se pozvracím. Prostě jsme nedávno předělávali kuchyň a dcera, která mi pomáhala, tam v rychlosti nasypala místo cukru sůl:-(. byla jsem naštvaná, protože to byl tak strašně lákavý recept a my jsme to mohly vyhodit. Zítra jí upeču zase, ale tentokrát si dám bacha, a taky bez dcery!!
výborné!!! manžel mě miluje tak, že by si mě podruhé vzal :D moc doporučuji. Těsto jsem dělala spíš "od oka", ale na Margotkách jsem rozhodně nešetřila - dala jsem rovnou 3 a stojí to fakt za to :)
řezy jsou výborné, doma mají úspěch. Stojí za to vyzkoušet i místo čokoládového pudinku dát karamelový a místo margot skořici, taky velmi chutné
Naprostá dobrota..zase udělám..
No Jano P. já vím také je s úspěchem dělám, ale na těchto stránkách je takových dobrot, že toto je jen kapka v moři :-)))
Paní Věro, řezy jsou vynikající. Prostě mňamka!!! :-D
Tieto rezy sú výborné,môj syn ktorý neobľubuje koláče sa ich nevedel dojesť.Vdaka za recept.
Včera jsem řezy upekla a už jsou skoro snědené. Dávám 1*. Jsou výborné a hodně podobné třeba Koláči z Pekla. Rozhodně Margot řezy zařadím do našich oblíbených "buchet".
Tento recept se u nás osvědčil už podruhé,těsto je opravdu trochu tužší,ale jiné neznamená horší!! Doporučuji místo kypřícího prášku použít jedlou sodou poprášenou pár kapkami citronu. Moc chutný dort,díky
tak jsem vyzkousela tento recept,vypadal velice lakave,ale nic moc.testo vubec nebylo vlacne ani nadychane,tak nevim,co jsem zblbla.ale nevzdam to a zkusim upect jeste jednou.
Recept jsem vyzkoušela a po buchtě se jen zaprášilo. Než jsem se vrátila z víkendu, přítel ji celu snědl. Doporučuji všem a dávám jedničku.
tymto kolacikom som si popravila reputaciu, nastrbenu pri peceni skoricovych rezov, ....miesto margot som poprasila skoricovym cukrom. recept putuje medzi oblubene.
Výborné. Tento recept má ode mě velkou 1!!! Po dlouhé době zkoušení nových receptů jsem konečně narazila na to pravé:-).
Moc dobré! Měly úspěch.
trunil jsem z toho cely den
Tyto řezy jsou super, vláčné, křehké... Taky je dělám - docela zajímavou obměnou je posypání jedním skořicovým cukrem místo strouhané Margotky. Teda alespoň v této formě se kdysi recept dostal ke mně... Ale pak to zase nebudou Margot řezy, že? :-)))))
Tak o víkendu jsem tyto řezy pekla a jsou moc dobré všichni je pochvalují už se těší na další. Děkuji za výborný recept dávám za 1
Musím pochválit tento recept.Vyskoušela sem a jen se po tom zaprášilo.Když dojde návštěva a já mám zrovna upečené řezy margot,tak hned chcou recept.I můj manžel jak nejí buchty tak jí jednu za druhou.
Tak jsem to dneska upekla a je to docela dobrý,ještě čekám, jak to ohodnotí zbytek rodiny...Možná, že to příště zkusím zase, ale místo margot to poliju čokoládovou polevou.
opravdu je lepší když pridáte lzíci kakaa do testa...a udeláte místo čokoládového pudinku vanilkový...a pekne sladky...jinak vše ok....
vynikající...zkuste dát ještě do zakysané smetany kokosový pribináček,je to mnohem lepší
Už se chladí v ledničce, dala sem víc pudinku i polevy a skvěle to osvěží. Já dávám za jedna.
Narazila jsem na tento recept a podle kladných kometářů se do ní pustila. Buchta byla skvělá, jen jsem si jí trošku udělala po svém. Dala jsem tam jen 250g mouky (úplně to stačilo) a do polevy dala 2x vanilk. cukr, protože jsem to posypala borůvkama a ty jsou kyselejší. čokoládu Margot jsem taky neměla, ale hořká bohatě stačila. Všem moc chutnala, s ovocem je ještě šťavňatější...Dávám jedničku a zapisuju recept do deníčku. :-)
Davám za 1.Pekla jsem to asi 5krát a vždy velký úspěch.
DELALA JSEM REZY V SOBOTU JEN JSEM MISTO SMETANY DALA TVAROHOVOU NADIVKU A NASTROUHALA NA TO HORKOU COKOLADU A BYLO TO SUPER
dnes je budu delat tak uvidime
Výborná záležitost. Zařazuji do svých oblíbených a dávám 1.
My jí děláme docela pravidelně a všem moc chutná. Naposledy jsem to zkoušela obráceně - do těsta jsem přidala kakao a nalila na to vanilkový puding a dětem takhle chutnala ještě víc.
Vynikající,právě jsem je vytáhla z lednice a všichni mlaskají.No,Věrko,jestli zítra bude lepší my nezjistíme.Dík,dávám 1.
Tak ja jsem po nadsenych ohlasech cekala neco vic, vubec me rezy nenadchly a manzela taky ne. Asi mame jine chute. Nejspis znovu delat nebudu. Ale souhlasim, ze je to rychlovka a vypada pracne, ac je to jednoduche.
Pekla jsem dnes,opravdu výborné a hlavně rychlovka.Díky za recept
Pekla jsem na Velikonoce, řez byl úžasný, všem chutnal. Jen jsem malinko pozměnila recept, nastrouhala jsem 2 margotky NAJEMNO, pudink jsem udělala z necelého litru mléka a 2 nugátových pudinků plus trošku kakaa. Napřed jsem nalila těsto na plech, pak jsem na to rozetřela pudink (nelila jsem ho, chtěla jsem totiž docílit 3 rovné vrstvy). Věrko, dávám velikánskou 1.
Řezy jsou opravdu dobré všem nám chutnal.
Super, neni poprve co uz delam tento recept. Spousta znamych si na nem uz pochutnala a nejvice samozrejme rodina:-) Ted si ho moje maminka dokonce objednala k narozeninam, tak ho budu nejspis delat ze dvou davek, jeden plech by se totiz okamzite snedl hihihi Davam jednicku s plusem
Vynikající dělala jsem je dvakrát za sebou.
Opravdu výborné, akorát jsem nastrouhala Margotky dvě, jedna by mi přišla málo
Myslím, že ten koláč za 5 určite nie je. Práve naopak, nám chutil veľmi.
Di, díky za typ...
Buchta nám nechutnala,dáváme za 5.
Opravdu vynikající.Včera sem je pro velký úspěch pekla dvakrát,protože pro dnešní návštěvu už večer nebyl ani drobek.Fakt nemají chybu
Tak ty 3 bílky vyšlehejte s 16 dkg cukru a 16 dkg mletých oříšků a upečte z nich placičky - pusinky. Jsou skvěle lepkavé!
teda, musím říct, že jsou fakt boží. A to jsem po vložení těsta do trouby zjistila, že jsem tam nedala přpravený, vyšlehaný bílek. Řezy jsou sice nižší a nejsou tak nadýchané, ale přesto vynikající...teď ještě co s tím bílkem... :o))
Řezy mi upekl manžel a přivezl na návštěvu do nemocnice. Byly úplně fantastické, lahodné, úžasné. :-))Teď se je chystám upéct já pro kámošky, no už teď je mi jasné, že budou méně fantastické, lahodné a už vůbec ne úžasné. :-( Držte palce.
A nejlepší na tom je , že to zvládne i chlap. rodinka se jen oblizovala a žádá repete, takže ani nevím jestli jsem si krapet nezavařil ...
Jdu vyzkoušet, nakoupila jsem v zorácké prodejně margotky á 5Kč, nikdo je moc nechce jíst.Ale ledové kaštany, co měly být původně na polevy,nezbyly ani jedny.
tak jsem je včera pekla a musím říct že jsou fakt boží :) a to se mi pečení moc nedaří...bylo to to ale moc lehoučké
..už i já patřím mezi fanoušky margot řezů... jednoduché, mnam a rychlé...včera jsem upekla a dneska už není, i v práci kolegové si pošušnali :o) dávám 1...
Opravdu výborné řezy.Hlavně tchyně si je nemohla vynachválit.Na oslavu výborná pochoutka.Příště určitě upeču znova.
Skvělé, na stole vydrží max. půl hodiny :)
Jednoduchá, rychlá a vynikající buchta. Do čokoládového pudingu jsem nedala kakao (moc kakaové těsto nemusíme). Puding zapečený v těstě je moc lahodný. Myslím si, že ho může jít do těsta i více. Příště pudingu udělám z 1 1/2 dávky a do těsta před nalitím pudingu dám (na zvláčnění)pokrájené kompotované meruňky. Věrce děkuji za recept a dávám 1.
to je snad nejlepsi recept jaky jsem kdy jedla!!!!nemela jsem cokoladovy pudink a tak jsem to udela skaramelovym a podruhe s kokosovym!je to opravdu nej nej nej!s teto stranky jsem vyskousela asi uz 50 receptu ktere vypadaly velmi dobre.ale kam se hrabou na tento margot rez!!!!
Díky,díky,díky skvělý recept.Jednoduchá,rychlá a bezvadná buchta.Udělala jsem ji na oslavy a všem chutnala,tchýně je dobrá cukrářka a velice mě potěšilo,že si řekla o recept.Opravdu vynikající.
Vynikající. Manžel mi málo co přímo pochválí. Jeho pochvaly musím spíš vytušit. Tohle mu podle reakce chutnalo. Posuďte sami:Manžel: Tos ještě nepekla, odkud máš recept?Já: Ani nevím ;-)Manžel: To máš zase z internetu?Já: AnoManžel: Ještěže jsem ho pořídil.Dávam za 1.
Jednoduché, rychlé a ještě k tomu moooooooc dobré:o)
Tak jsem ráno upekla, pudink jsem ale dala půl vanilkový a půl čoko, mí chlapi nemaj rádi čokojídla, mládě mi po ochutnání před chvilkou oznámilo, že ty řezy nemají chybu.Tak jsem ho ani nezmlátila za to,že mi mezitím tajně snědlo Margotku a musela jsem nastrouhat jen jednu.Myslím,že oznámení, že půjde na prázdniny do dětského domova ho příště odradí. Zatím se tomu radostně zasmál.
Vyzkoušela jsem, jsou moc dobré, akorát jsem dala 500 g zakysané smetany a 2 vanilkové cukry.
Báječné, do těsta před nalitím pudinku jsem dala kompotované hrušky, zhruba 1 ks na porci a truchu zamáčkla, pak lila pudink, atd. k margotce přidala zbytky vánočních figurek a všeobecná chvála dávám 1
Včera jsem upekla,povedlo se jsou vynikající,děti se olizovali,dávám 1,dnes je nesu na oslavu.Doporučuji vyzkoušetDala jsem dvě Margotky.
Těsto je sice trošku tuhé, ale jinak výborné. Dělám podobné s jemnějším těstem, vanilkovým pudinkem a posyp je skořicový cukr. Doporučuji vyzkoušt.
dělala jsem o víkendu jako zákusek pro návštěvu a každý se olizoval a ještě chtěli domů... dávám 1. Jednoduché a rychlé. tak to má být (-:
Docela drahé řezy, ale vynikající. Kdo ochutnal, mlaskal a chválil :-) Určitě je upeču znova. Díky za recept!
Pekla jsem je o víkendu, ten den nic moc, ale druhý den byly super, jen se po nich zaprášilo, ochutnávala celá rodina a ještě jsem balila návštěvě s sebou domů, fakt vynikající.
Řezy jsem pekla na sobotu a povedly se přesně, jak jsou na fotografii. Byly moc dobré - nastrouhala jsem jednu a půl margotky, jedna byla málo a puding jsme dala čokoládový od dr. Oetkera, je nejlepší.
Díky za recept, řezy měly obrovský úspěch. Musela jsem je do práce upéct 3x, aby se dostalo na všechny, kteří si to zaslouží. Určitě vyzkoušejte!
kdo tenhle recept nevyzkoušel, udělal velkou chybu, pekla jsem ho o víkendu, a byl vynikající, jen příště nastrouhám asi 2 čokolády Margot
Perfektní. Dávám 1 s hvězdičkou.
Tuhle buchtu znám posypanou skořicovým cukrem nebo kakaem. Dnes jsem tedy sypala dvěma Margotkama a je to taky náramná dobrota:-))) Dávám 1.
Jsou fakt super,už jsem je dělala 2x a jen se po nich zaprášli:-)
Pekla jsem na Martinské posvícení, řezy byly výborné, moc všem chutnalo. Naoplátku zkuste nebeské řezy, které jsem sem vložila.
Recept zní fakt dobře,opíši si ho a zkusím řezy upéct.Dám vědět jak se povedly.
Moc nám řezy chutnaly.Zase je udělám.Díky za recept.
Vynikající a jednoduché řezy, pekla jsem už dvakrát a vždy dokonalé! Doporučuji!!!
Také znám margotku trochu jinak a zkusila jsem tuhle a byla JEDNIČKOVÁ!!! Jen se po ní zaprášilo. Opravdu vynikající recept.
Znám Margotku trochu jinak,tato mě zaujala, vyzkoušela jsem a byla naprosto spokojená. Je to moc dobré, ten starý recept už nebudu používat.
dnes jsem zkusila margot řezy v remosce (střední velikost), všeho jsem použila půlku, jedno vejce. výsledek mne velice příjemně překvapil, ted se chladi v lednici na zítřejší snídani.
Dneska jsem upekla, do zítra v lednici vydrží, jenom jsme ochutnali - VYNIKAJÍCÍ!!! Ale chce to pevnou vůli, hned všechno nesníst :-) Skvělý recept, budu péct pravidelně.
Buchtu peču už nějaký ten pátek,máme ji moc rádi, hlavně když je dobře vychlazená, jen na ni nedávám margotku ale sypu skořicovým cukrem
Margot nás ani nenadchla ani neurazila jak se říká.Pro naše chuťové buňky jsou tu lepší recepty.
margot byla vynikající,akorát jsme neměli zakysanou smetanu a jelikož bydlíme na vesnici a je tu jeden krámek tak tam bohužel taky neměly.Dala jsem tedy misto smetany bílý jogurt a nemělo to chybu
Margot nám moc nechutnal, puding moc neprotekl a těsto pod ním zůstalo suché. Nezařadím ho do oblíbených receptů.
Davam za 1! Pekla jsem v remosce,takze byl hodne vysoky.Pudink krasne protekl a vytvarel pak se zakys.smetanou hezke vzory! A chutove nema chybu-samozrejme nejlepsi je vychlazeny primo z lednice.Chvalili vsichni, kteri ochutnali :-)
Recept se mi líbí, už se těším, až ho vyzkouším. Připomíná mi to Trio řezy. Také moc dobré.
výborné, dělala jsem je včera a zmizely mi pod rukama :)).
Pekla jsem to na sobotní oslavu!Výborné!Celá rodina si pomlaskávala.Jen je dobré, aby se puding dostal dovnitř piškot.těsta.Takže pak je to jako piškot s pudingovou náplní.
To nemá chybu.U nás jdou na odbyt téměř všechny buchty,ale některý jsou hned pryč.
vcera jsem ji pekla poprve,a uz neni.Vyborny!!!!!!
Móóóc dobrý, recept zdárně předávám dál a všichni jsou nadšení.
Taky jsem s těmtito řezy zabodovala v rodině. Je prostě výborná.
Tak tenhle recept si zaslouží 1.Výborný zákusek,jen se po něm zaprášilo.Vyzkoušejt...stojí zato!
Výborné řezy, rychlé a jednoduché na přípravu.
Tuhle buchtu peču už asi 5 let, je to naše oblíbená
..prý nejlepší buchta co ode mě papkali pánové:o)
Děkuji za odpovědi, řezy se povedly a moc chutnaly. Tyčinku jsem měla větší balení a myslím, že to bylo akorát.Dávám jedničku.
Výborné, budu šířit recept dále.
Existuje i tyčinka - ta je ale malá nebo 100 gramová čokoláda. A opravdu je s kokosem.
To jste nepopletla,jen ta tyčinka je dost málo,je i ve větším balení a ty jsem tam já strouhala 2 (jsme zmlsaní)
Marie, koupila jste to dobře, je to ono:-) Zkráceně čokoládová tyčinka. S kokosem:-)
Tak jsem nevydržela a dnes jsem taky upekla, už jsou v ledničce. Mám ale jeden dotaz. Já čokoládu moc nekupuji, tak se v ní moc nevyznám. Když jsem v obchodě viděla Margot, tak jsem zakoupila, ale až doma jsem zjistila, že je to tyčinka s kokosem. Tady se píše jen o čokoládě. Asi jsem to popletla, ale tyčinku jsem nastrouhala a doufám, že to bude dobrý.Existuje taky čokoláda Margot ?
Nemám ráda chuť čokolády Margot jako takové a to samé i děti . Buchtu jsem pekla asi před 20 lety a pamatuji si,že se tam margotka strouhala do těsta.Všichni to chválili ,tak jsem podlehla davovému šílenství a upekla taky .Nebyla chuťově vůbec dobrá.Už nikdy více jsem ji nepekla.Ale kdo má rád Margotku,tak mu asi chutná.Připomíná mi to chuť náhražky pravého kokosového kmene,byl to takový sójový špalek .Ten mi nikdy nechutnal.
Nám moc nechutnala, sice se snědla, ale vím, že už ji nikdy dělat nebudu.
Výborný zákusek, chutnalo celé rodině. Jen je lepší puding "házet" do těsta lžící, aby byl pořádně uvnitř.
Moc dobrý, a mám svačinu pro kluka do školy.
výborný recept moc jsme si pochutnaly
Super, chutnaly i extremně zmlsanému manželovi.hana
Musim se pridat k tomu, ze rezy jsou moc dobre. Sice jsem zjistila, ze mam pouze bananovy puding, ale mam dojem, ze mi to chutnalo vic, nez kdyby byl cokoladovy:-)
Taky dávám za jedna, řezy neměly chybu a moc dlouho taky nevydržely, jen se po nich slehla zem.
.....jsem s pečením naštíru, ale kvůli lásce, která miluje puding v pečeném...jsem se do toho vrhla po hlavě...vynesl mou snahu do nebes....díky...
Dávám za 1 jsou opravdu vynikající!
Je to opravdu výborné.
Já z toho měla hrůzu, jak to dopadne a jen jsem to vyndala z ledničky,tak už tam pomalu nic nebylo!!Super chutné!
Rano jsem byla nakoupit suroviny, dopoledne upekla a nejhorsi bylo to cekani az to ztuhne. Ted jsem to sla strcit do lednice a nenapadne jeden kousek ukrojila. Je to proste mnamka, moooc dobry, i krasne vypada a chut exkluzivni, pritom je to fakt rychlovka. Jinak jsem dala o neco vic mouky, mleka a oleje (mam velky plech) a margotky 2 ks. Jsem zvedava co rekne manzel, moucniky miluje tak snad bude chvalit:))!!
Pani Petro, hodne zalezi na tom na jaky plech to pecete - ja davam radeji na vetsi aby testo bylo nizke, pudinku urcite udelejte vic, pak to nebude zadny "disic" :-)))
Hmm, nám to moc nechutnalo - teda nebylo to špatné, ale je to buchta typu dusič /jak říkají moji kluci /. takže až ji budu dělat příště dám více pudinku a více zakysané smetany.
Tak tenhle recept je fakt skvělej,mám ho upečený jen čekám až zchladne ,voní nádhervě a vypadá taky skvěle.Jen se těším až zchladne ,dávám za jedna
Tak při nejbližší příležitosti vyzkouším s tou čokoládou Margot,ostatně k čokoládě všeobecně mám více než vřelý vztah.Díky za radu!
Koláč je výborný,chutnal doma i v práci,dávám za 1.
Musím pochválit tento recept je jednoduchy a chutny. Sice do zitra vydrží ale ochutnat jsme museli. Dávám za 1
Pani Tomcikova, uz jsem pekla podle receptu na pudinkovy kolac, ale tento je rozhodne lepsi! Ta tycinka Margot dela hodne (nesetrila jsem, nastrouhala jsem 2kusy:-))
Tenhle recept znám už delší dobu pod názvem pudinkový koláč, nám nejlépe chutná vychlazený z lednice.V původním mnou zkoušeném receptu se povrch sypal skořicovým cukrem, příp. Grankem, byly tam na 3/4 l mléka dva pudinky(někdo dával každý jiné chuti a tím pádem i barvy).Sníh se dělal ze 4 bílků,piškot se dělal ze 4 žloutků,1 dcl vody, 1dcl oleje,1 vanilk.cukru,1 prdopeče,20 dkg cukru moučka,20 dkg polohr.mouky. Recept je opravdu dost dobrý, takže taky dávám za jedna.
Tak ty snad byli během vteřiny pryč!Perfektní!A přitom jednoduché!
Arian a líná.... ?? Kdyby byl každý líný jako vy to by byl život... jsem ráda že vám chutnalo.
A 1 uz je tam, nedalo mi to:-))) Je to za rychlou pripravu, pekny vzhled, kokocovo-cokoladovou vuni a urcite chut!
Konecne jsem se dostala k tomu moucniku, bohuzel jeste neni stuhly abych ho mohla ochutnat, ale vypada skvele! Neni pracni, voni krasne. Jen pudink jsem udelala ze 750ml mleka, ale to je ciste muj problem - nemam rada vysoke testo. Hned jak nebudu lina se prihlasit, pridam 1*
Bylo to výborné,hlavně rychlé anezůstalo nic do druhého dne!Tento výkend budeme slavit,tak už vím čím překvapím zbytek rodiny,která v prvním kole neměla šanci na ochutnání.
Vyzkoušela jsem,je výbormý,hlavně rychlý a do druhého dne nezůstal
Taky jsem tento recept měla dlouho v oblíbených a zkusila jsem ho upéct až dnes....opravdu vynikající!!!! A dovolím si odpovědět Elišce: kysaná smetana se nevsákne a čvachta z toho opravdu není, naopak...hezky to na řezech drží a v lednici pak zatuhne...takže se nebojte natřít na teplé....:o)
Mám dotaz, když se na ty teplé řezy natřou ty dvě zakysané smetany, tak ty smetany se vsaknou do tech řezu a musí z toho byt čvachta ne? Nemá se to natirat až na studené? Děkuji za odpoved předem
Jsou opravdu vynikající :-) Vaření mi zrovna moc nejde, ale tohleto se mi povedlo. Je to jednoduchý a moc moc dobrý.
Vynikající, opravdu rychlé. Celá rodina si pochutnala.
Tenhle recept jsem měla dlouho v oblíbených,protože mě zaujal už po přečtení.Teď,když se dostal do top 10,tak jsem jej konečně vyzkoušela a opravdu si zaslouží samé 1.Já jsem si to ulehčila ještě tím,že jsem nic nešlehala,ale všechny suroviny na těsto jsem jen smíchala a nalila na plech.Takže byl raz dva v troubě.Opravdu vynikající.
na kolik stupnu ma byt vyhrata trouba?dekuji
Jsou opravdu výborné a povedli se.Děkuji.
Taky by se mohly jmenovat žravé..
Výborné, dělala jsem je do práce na oslavu. Moc všem tyto řezy chutnaly, chtěli okamžitě recept.A to, že mi nevyběhla do takové výšky jako je na fotce, to jsem jim samozřejmě neřekla... :o)) DOBROTA!
Dělala jsem včera večer a nechala přes noc v lednici, jsou výbroný a opravdu stojí za to!!
Dnes jsem je dělala a jsou super. Musela jsem dělat vše 2x, i pro rodiče. Ti byli nadšeni a nenechali je ani pořádně stydnout. Takže nevíme jak chutnají druhý den. Ihned jsem musela napsat recept sousedům. Kdo do nich jednou kousne, ten neodejde dokud není vše snědeno. Super...
rezy jsou opravdu vynikajici,vsem moc chutnaji.urcite jsem je nedelala naposled!!!
Je to celkem docela dobré, ale dělám raději něco podobnédo z jemnějšího těsta a posypat skořicovým cukrem. Je to křehčí a chutnější!
už jsem je dělala několikrát a nemůžu se jich nabažit:-) Akorát dávám víc pudinku, smetany a margotky. Do druhýho dne nikdy nevydrží:-)
Vynikající, pochutnala jsem si jako na dortíčku, a šlo to docela rychle
Vcera jsem je pekla:-) jsou vyborne a opravdu nejlepsi jsou az dalsi den vychlazene z lednice..Pritel se jen olizoval a to je vyskoleny kuchar - opravdu super:-)
včera jsme je upekly-vypadají jako na fotce a chutnají výborně-doopravdy se vyplatí je nechat odležet v lednici.Možná že by bylo dobré je místo smetany potřít vanilkovým pudinkem, ale ještě jsem to nezkoušela.každopádně je to skvělý recept.
dost dobrá
Jsou moc dobré a hooodně syté-dělá to ta zakysaná smetana. Piškot byl krásně nadýchaný. Chválím moc
Řezy margot jsou opravdu moc dobré a na ozdobení posypu i pár ořechama.Jsou opravdu !!VÝBORNÉ!!
Urobené, chuťové dobré. Ale keďže ja mám plech tak 41x31 cm, v budúcnosti by som dala podklad z 1,5 dávky, puding z 1 litra mlieka, tak ako je to v pudinkových rezoch se zakysanou smetanou" a tiež polevu z 3 ks pochúťkových smotan.Inak výborné.
Odkaz pre Petru: Pozri sa na recept "Pudinkové řezy se zakysanou smetanou". Sú výborné a toto je akoby obmena. Robím ich často a celej mojej rodine veľmi chutia. Na povrch jemne posypem mletou škoricou. Dnes budem robiť aj tieto rezy, pretože ma čaká oslava a ako to dopadne sa ozvem.
Petro,nevím jestli by Vám to chutnalo,ale já používám na posypání různých moučníků nastrouhanou sójovou tyčinku.Je to takový kulatý špalek-50g s názvem Sójové řezy za asi5,50kč.
Dá se na buchtu nastrouhat i něco jiného,aby to bylo stejně skvělé?
Pekla jsem minulý týden a jsou vážně skvělé.Šárka
Mmmm, delikatesa!!! Jsou lehké jako dech, úplně se rozpouští na jazyku, i děda - věčný kritik - řekl že mu chutnají bez ale... :o) Takže 1 1 1 a vřele doporučuji!
Řezy jsou výborné.Kdo si potrpí na lepší řezy,tak doporučuji.Díky za skvělý recept.
Tak dneska to du skusit tak uvidime co to udělá..:-))Držte palečky..:-))
Opravdu moc dobrý,nenáročný recept,který zvládne i začátečník.Výborné řezy které všem chutnají !!!
Fakt dobrota,dnes pekla moje 11letá dcera a vypadá to,že se opět povedly.Minule jsem pár kousků zachránila na druhý den a byly opravdu ještě lepší.
Dala jsem celkem 400 g (2 kysané smetany po 200g)
Té kysané smetany 2 kelímky po 400g nebo celkem 400g?A ty ďoury od pudinku tam mají být?
Opravdu vynikající recept, moje tchyně, která opravdu sladké moc nemusí, se jen oblizovala.A souhlasím, že druhý den jsou ještě lepší.
Rezy som vyskúšala a musím Vám dať za pravdu sú naozaj výborné a presne ako ste hovorili na druhý deň sú ešte lepšie. Kto ochutnal každý pochválil. Dávam 1. PS: pošlem aj foto.
Velice dobré, rychlé. A něco jsem zachránila na zítra, když jsou dobré rozležené.
Já už je taky pekla,měly velký úspěch.
Dvě deci mléka dáme celé, ale střídavě dle potřeby ředíme hustotu těsta (mléko a mouka) aby příliš nezhoustlo nebo naopak nebylo tekuté.
Nie je mi celkom jasné, či tam mám dať tie 2 dcl mlieka celé, alebo pridať len podľa potreby na zriedenie ak je cesto príliš husté a čo myslíte dala by sa na odľahčenie rezov použiť šľahačka v prášku na miesto 1 smotany?
Jsou to výborné řezy.
Tak to musím manželovi a synovi zalepit pusy! Já jim řeknu aby byli rozumní a nechali něco na horší časy.
Zkuste si schovat pokud to půjde něco na druhý den jsou ještě lepší když jsou vychlazené a rozležené.
Tak řezy jsou dobré.Moc nám chutnají !!!!!!!
Tento recept vypadá moc dobře.Zítra ho hned jdu vyzkoušet!!!!!