• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Margot buchta z remosky
Napište svůj komentář k receptu

Margot buchta z remosky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 27
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Margot buchta z remosky
Margot buchta z remosky
Margot buchta z remosky
Margot buchta z remosky
Margot buchta z remosky
Margot buchta z remosky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 100
      g margotka hrubě nastrouhaná
    • 3
      ks vejce
    • 70
      g cukr krupice
    • 4
      lžíce olej
    • 4
      lžíce voda nebo mléko
    • 140
      g polohrubá mouka
    • prášek do pečiva - půl balení
  • dále na polití
    • 1
      ks tyčinky ledové kaštany klasické nebo tmavé
    • 1
      ks tyčinky ledové kaštany s bílou polevou
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Remosku o průměru 24 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou.
2
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a nastrouhanou Margot čokoládou, opět dobře promícháme a nakonec do těsta vmícháme i tuhý sníh z bílků.
3
Těsto nalijeme do připravené remosky, zaklopíme, zapneme a dle výkonu remosky pečeme 15 - 17 minut. Vyzkoušíme špejlí. Necháme částečně zchladnout a vyklopíme.
4
Po zchladnutí přelijeme polevou z ledových kaštanů, které rozehřejeme v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni a smícháme s ořechem másla. Pokud chceme udělat na buchtě "pavučinu"rozehřejeme světlé kaštany s máslem, na tmavé polevě uděláme od středu lžičkou spirálu za světlé čokolády a od středu ke krajům, dlouhými tahy špejlí nebo párátkem utvoříme efekt pavučiny. Zbylou polevou potřeme boky buchty.
5
Jestliže nechceme rozehřívat druhé kaštany a postačí nám slabší vrstva polevy, můžeme buchtu navíc posypat kokosem nebo nasekanými ořechy, ale to už je na každém z nás, jaké dohotovení zvolí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Margot řez / dort z remosky

Margot řez / dort z remosky

Čokoládová buchta z remosky

Čokoládová buchta z remosky

Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)

Tříbarevná buchta z remosky …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Margotka Máslo Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tyčinky ledové kaštany Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křenová pomazánka

Křenová pomazánka

Balkánský salát

Balkánský salát

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Pomazánka z červené řepy II.

Pomazánka z červené řepy II.

Zeleninová polévka s pohankou

Zeleninová polévka s pohankou

Řezy s vaječným likérem

Řezy s vaječným likérem

Zelňačka s maďarskou klobásou

Zelňačka s maďarskou klobásou

Eintopf s červenou řepou

Eintopf s červenou řepou

Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)

Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)

Doporučujeme

20 minut
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

143
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw
103
Candát polévaný máslem s fenyklem a ředkvičkami
Candát polévaný máslem s…
82
Čočkové ragú
Čočkové ragú
60
Smoothie s kokosovým mlékem
Smoothie s kokosovým…
51
Jogurtová zálivka s česnekem a kari
Jogurtová zálivka s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Rolins už má toho s Nedvědem po krk! Dara vydala zásadní prohlášení

Rolins už má toho s Nedvědem po krk! Dara vydala zásadní prohlášení

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Ina T. hodnotí: Vkus v kategorii 60 plus! Šmrnc Švandové i urputná snaha Steinmasslové!

Ina T. hodnotí: Vkus v kategorii 60 plus! Šmrnc Švandové i urputná snaha Steinmasslové!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Další doporučené recepty:

Marcipánové čtyřlístky
Marcipánové čtyřlístky
Marcipánové myši
Marcipánové myši
Marcipánové trubičky
Marcipánové trubičky
Margot dort - lehoučký
Margot dort - lehoučký
Margot dort s banány
Margot dort s banány
Margot pohár
Margot pohár
  • Recepty.cz
  • Margot buchta z remosky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact