Z uvedených surovin zaděláme těsto, které vlijeme na vymaštěný a strouhankou vysypaný plech. Pečeme podle velikosti (dobrá kuchařka pozná, kdy je buchta hotová). Buchtu po upečení zakapeme rumem, a ještě vlažnou ji polijeme polevou připravenou z uvedených surovin. Dobrou chuť, je moc dobrá.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
blanka peterkova
|13. 2. 2009 21:17
Tuto buchtu mam zarazenou mezi oblíbenymi , davam vice margotky a mene cukru, je supr.
Jana z VM
|1. 9. 2005 12:45
A je potřeba koupit k tomu ještě jednu malou Margot, aby se do buchty nedostala pouze půlka....
Jana Tichá
|1. 9. 2005 11:27
Já ji tam strouhám na jemném struhadle.
Anonym
|1. 9. 2005 11:01
Možná jsem nechápavá,ale ta margotka se tam postrouhá?
Soňa Horáčková
|31. 8. 2005 19:36
Super!!! Mí hoší jsou nadšeni!!!!
PETRA
|5. 8. 2005 18:50
Je to fakt mňamka.Osobně nedělám snih-jen vmísim celá vejce a místo mléka dávám šlehačku.Je potom úžasně vláčná.Polevám čokoládou a posypu kokosem.Hned je z toho sváteční buchta.V kuchařce jsem četla,že se může rozříznout a namazat pikantní marmeládou.
Jana Grüner
|18. 2. 2005 23:22
Čokoládou Margot se rozumí klasická tyčinka Margot nebo už se vyrábí i ve formě čokolády? Dá se použít i něco jiného - v Německu Margotku nemají..Díky
Jana
|27. 9. 2004 09:45
Buchta je opravdu dobrá, akorát doporučuji dát méně cukru a přidat ještě jednu Margot, popřípadě přidat i trošku kakaa. Chuť je tak výraznější.