• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Marcipánové cukroví
Napište svůj komentář k receptu

Marcipánové cukroví

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marcipánové cukroví
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g cukr
    • 100
      g máslo
    • 100
      g sušené mléko
    • 1
      ks bílek
    • tresť Mandlová

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, vmačkáváme do cukrem vysypaných formiček a lepíme rybízovou marmeládou na linecká kolečka, vrch zdobíme čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marcipánové čtyřlístky

Marcipánové čtyřlístky

Marcipánové myši

Marcipánové myši

Marcipánové trubičky

Marcipánové trubičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • janca B. | 20. 11. 2010 12:17

    tyjo tak todle je teda dobrý dospělí se tu chovaj jak malý haranti :D :-)) ..... to se ani trochu nestydíte za svoje chování??? .....vlezla sem sem poprví al jako co tu vidím to je děs a ostuda.......... stydte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

  • Jarka O. | 19. 11. 2009 08:04

    Ne, ale mělo by se měřit všem stejným metrem, ne?

  • Zdena z JM | 19. 11. 2009 08:01

    Paní Jarko,Vám tyhle stránky patří? V poslední době se tak chováte.

  • Jarka O. | 19. 11. 2009 07:42

    Komentáře od 17. 11. se nevztahují k receptu. Už měly být dávno vymazány.

  • Zdena z JM | 18. 11. 2009 10:03

    Hospodyňko,mluvíte mi z duše.Ano,vychovávat se musí,ale nic se nemá přehánět.Kdybyste Kristýnin příspěvek z minulého týdne přešli mlčením,už by dávno o něm nikdo nevěděl a tento druhý by už nenapsala,protože právě ty vaše nekonečné diskuze, to je podle mě to,co ji na tom baví.Možná,že někdo nenavštěvuje tyto stránky z toho důvodu,že se na nich objeví semtam nějaký nevhodný komentář,ale také se najde spousta těch,kteří sem přestali chodit kvůli těmto vašim sáhodlouhým diskuzím o jakési morálce.Já na slově fuj nevidím ani nic neslušného ani nic vulgárního.Jen ve spojení s jídlem je to prostě nevhodné.A to,že se někdo nepohoršuje nad každým"fuj" přece neznamená,že se s tímto komentářem ztotožňuje.A podezírat p.Trpkošovou,že tyto stránky koupila, aby zlikvidovala konkurenci,to se mi zdá přímo sprosté.

  • Marie Šindelová | 18. 11. 2009 09:46

    Nevinné fuj????????V komentářích není zuřivost,ale spíš soucit.Paní Kristýna totiž hodnotí recepty snad jenom vulgárně.Díky podobným slovním přestřelkám na recepty už nechodím tak často.....,je to znechucující.I to,že se s takovými komentáři někdo skoro stotožní!?

  • H. Hospodyňka | 18. 11. 2009 09:27

    Paní Jaroslavo O., ještě Vás nikdy nenapadlo, že takovéhle komentáře možná způsobujete právě Vy a Vám podobné, které nad každým "fuj" dostávají záchvaty zuřivosti? Kdyby si celkem nevinného fujfujfuj nikdo nevšímal, podobní přispěvatelé by ztratili zdroj zábavy, který jim Vy tak ochotně poskytujete. Jsme na internetu, milá paní Jaroslavo, nikoli ve škole, kde musí cvičit všichni podle Vašich pokynů.

  • recepty 73 | 17. 11. 2009 17:58

    Ať žije demokracie!Kristýno,napište nám jednou,co vaříte u vás.Třeba vás i pochopíme!?Zatím je to spíš na politování.Jiří

  • Jarka O. | 17. 11. 2009 15:40

    Áááá, je to tady...dovolím si blahopřát paní Trpkošové k neobyčejně přínosným a pádným komentářům, které se tu díky její benevolenci rozmáhají :-// "TLESKÁM" !!!!

  • Ladia - | 17. 11. 2009 10:21

    Kristýnko, vás rodiče nenaučili mluvit?

  • Olga Zehnalová | 17. 11. 2009 10:03

    Kristýna, každému chutí niečo iné, ale dalo sa to vyjadriť aj slušnejšie.

  • Kristýna Petreková | 17. 11. 2009 09:50

    fuj fuj fuj

  • ELA . | 3. 1. 2007 14:51

    "marcipán" pro mě byl neprobádanou oblastí, ale obavy byly zbytečné. Bezva recept, super cukroví v kombinaci s lineckým, ale i vykrajované a slepované jen "samo se sebou" (např v kytičce vypíchnutá hvězdička). Nakonec vznikly i bonbony ozdobené mandlí, rozinkou i obalené v "úlkovém" těstě. D9ky za recept, 1*

  • Aninka | 11. 11. 2006 11:34

    Určitě na marcipánové cukroví má být curk. Nezdobím marcipánové cukroví jen marmeládou, ale i ruznými krémy a náplněmi. Má to každý rok užasný uspěch. A místo mandlouvou tresti, se dá použít Amaterový likér. Chutově užasný.

  • Zuzana Šindlerová | 8. 11. 2006 09:18

    Míšo, mrknu jestli tady recept už není a přihodím během zítřka.

  • Gábina | 8. 11. 2006 08:11

    Anka, je to mandlové aroma, příchuť.

  • Anonym | 8. 11. 2006 06:20

    Mandlová tresť neboli aroma, prodává se v drogeriích (většinou je mají u potr.barev) v malých lahvičkách. Stejně je i rumová, malinová, kokosová,griotka....Myslím, že ve slovenštině to bude stejný název.Kupuji sladké mandle, ještě se prodávají hořké mandle.

  • Kuchařka on-line | 7. 11. 2006 20:10

    Opraveno.

  • Anonym | 7. 11. 2006 19:06

    Paní Zuzko, přihoďte recept na to Vaše cukroví s hvězdičkami na lineckém. Díky Michala

  • Anka | 7. 11. 2006 14:05

    Tiež si myslím, že ide o omyl a namiesto múky tam má byť práškový cukor. Vie mi niekto preložiť "mandlová tresť" do slovenčiny? Je to nejaká príchuť?

  • D K | 7. 11. 2006 13:47

    S tím cukrem to už dává smysl. Mouka smíchaná s máslem by asi nebyla poživatelná

  • Hana Lorencová | 7. 11. 2006 13:05

    Prosím o opravu, má být uvedeno: 300 g mletého cukru. Děkuji

  • Alena Tarabová | 7. 11. 2006 12:54

    Paní Jano, granulované mléko podle mě být nemůže,alespoň mě se to nespojilo.

  • Petra Albrechtová | 7. 11. 2006 11:42

    Ta mouka tam bezpečně být nemá. Místo toho tam musí být cukr.

  • Anonym | 7. 11. 2006 11:00

    Děvčata. myslím, že je to něco jako nepravý marcipán, a tak vyměňte mouku za cukr.

  • Zuzana Šindlerová | 7. 11. 2006 10:50

    Nedovedu si představit, že se to nepeče, když je tam hladká mouka. Hanko, to tam přece musí být cítit. Dělám kokosové hvězdičky z barevného kokosu co se lepí na linecké, nepečou se, ale tam mouka není.

  • Zdena z JM | 7. 11. 2006 10:44

    A co ta mouka?Přece nemůže být mouka v nepečeném cukroví.

  • Jana Kutačová | 7. 11. 2006 10:42

    bramborko: je v tom ale hladká mouka.Tak nějak si to nedovedu představit..Uvidíme.:o)

  • Jana Kutačová | 7. 11. 2006 10:25

    Jak dlouho a na kolik stupňů se toto cukroví peče?Dalo by se použít i granulované mléko?

  • bramborka | 7. 11. 2006 10:19

    Řekla bych že se těsto nepeče,pouze se asi formičkou vytvaruje,pak vyklepne a zdobí se tím to linecké těsto které už máme upečené.Jestli se nepletu,snad nám odpoví paní Hana.

  • Hana Lorencová | 7. 11. 2006 10:14

    Nepeče se.

  • Zdena z JM | 7. 11. 2006 09:09

    Pečeme ve formičkách nebo je ve formičkách jen vytvarujeme a pečeme bez formiček?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Prosinec Syrové Vánoce Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Máslo Sušené mléko Tresť
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na cibuli

Kotlety na cibuli

Italské kuře II.

Italské kuře II.

Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát

Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát

Pizza z rohlíků

Pizza z rohlíků

Báječný hruškový (jablečný) koláč s tvarohem

Báječný hruškový (jablečný) koláč s…

Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)

Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)

Řízky v klobásovém zelí

Řízky v klobásovém zelí

Mleté maso se zeleninou II.

Mleté maso se zeleninou II.

Rafaelo se salkem

Rafaelo se salkem

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

47
Pečený amur se žampiony a cibulí
Pečený amur se žampiony…
43
Tvarohové noky (knedlíky) s ovocem
Tvarohové noky (knedlíky…
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Italský vláčný koláč s blumami
Italský vláčný koláč s…
18
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Hlíva na kořenové…

Zajímavé články

Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
AHA.cz Ztracený ztrapnil sám sebe! Na to fanoušci jen tak nezapomenou…

Ztracený ztrapnil sám sebe! Na to fanoušci jen tak nezapomenou…

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Nahá selfíčka hvězd aneb… Sexy hrátky se zrcátky!

Nahá selfíčka hvězd aneb… Sexy hrátky se zrcátky!

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

  • Recepty.cz
  • Marcipánové cukroví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact