• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Marcipánové cukroví
Napište svůj komentář k receptu

Marcipánové cukroví

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marcipánové cukroví
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g cukr
    • 100
      g máslo
    • 100
      g sušené mléko
    • 1
      ks bílek
    • tresť Mandlová

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, vmačkáváme do cukrem vysypaných formiček a lepíme rybízovou marmeládou na linecká kolečka, vrch zdobíme čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marcipánové čtyřlístky

Marcipánové čtyřlístky

Marcipánové myši

Marcipánové myši

Marcipánové trubičky

Marcipánové trubičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • janca B. | 20. 11. 2010 12:17

    tyjo tak todle je teda dobrý dospělí se tu chovaj jak malý haranti :D :-)) ..... to se ani trochu nestydíte za svoje chování??? .....vlezla sem sem poprví al jako co tu vidím to je děs a ostuda.......... stydte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

  • Jarka O. | 19. 11. 2009 08:04

    Ne, ale mělo by se měřit všem stejným metrem, ne?

  • Zdena z JM | 19. 11. 2009 08:01

    Paní Jarko,Vám tyhle stránky patří? V poslední době se tak chováte.

  • Jarka O. | 19. 11. 2009 07:42

    Komentáře od 17. 11. se nevztahují k receptu. Už měly být dávno vymazány.

  • Zdena z JM | 18. 11. 2009 10:03

    Hospodyňko,mluvíte mi z duše.Ano,vychovávat se musí,ale nic se nemá přehánět.Kdybyste Kristýnin příspěvek z minulého týdne přešli mlčením,už by dávno o něm nikdo nevěděl a tento druhý by už nenapsala,protože právě ty vaše nekonečné diskuze, to je podle mě to,co ji na tom baví.Možná,že někdo nenavštěvuje tyto stránky z toho důvodu,že se na nich objeví semtam nějaký nevhodný komentář,ale také se najde spousta těch,kteří sem přestali chodit kvůli těmto vašim sáhodlouhým diskuzím o jakési morálce.Já na slově fuj nevidím ani nic neslušného ani nic vulgárního.Jen ve spojení s jídlem je to prostě nevhodné.A to,že se někdo nepohoršuje nad každým"fuj" přece neznamená,že se s tímto komentářem ztotožňuje.A podezírat p.Trpkošovou,že tyto stránky koupila, aby zlikvidovala konkurenci,to se mi zdá přímo sprosté.

  • Marie Šindelová | 18. 11. 2009 09:46

    Nevinné fuj????????V komentářích není zuřivost,ale spíš soucit.Paní Kristýna totiž hodnotí recepty snad jenom vulgárně.Díky podobným slovním přestřelkám na recepty už nechodím tak často.....,je to znechucující.I to,že se s takovými komentáři někdo skoro stotožní!?

  • H. Hospodyňka | 18. 11. 2009 09:27

    Paní Jaroslavo O., ještě Vás nikdy nenapadlo, že takovéhle komentáře možná způsobujete právě Vy a Vám podobné, které nad každým "fuj" dostávají záchvaty zuřivosti? Kdyby si celkem nevinného fujfujfuj nikdo nevšímal, podobní přispěvatelé by ztratili zdroj zábavy, který jim Vy tak ochotně poskytujete. Jsme na internetu, milá paní Jaroslavo, nikoli ve škole, kde musí cvičit všichni podle Vašich pokynů.

  • recepty 73 | 17. 11. 2009 17:58

    Ať žije demokracie!Kristýno,napište nám jednou,co vaříte u vás.Třeba vás i pochopíme!?Zatím je to spíš na politování.Jiří

  • Jarka O. | 17. 11. 2009 15:40

    Áááá, je to tady...dovolím si blahopřát paní Trpkošové k neobyčejně přínosným a pádným komentářům, které se tu díky její benevolenci rozmáhají :-// "TLESKÁM" !!!!

  • Ladia - | 17. 11. 2009 10:21

    Kristýnko, vás rodiče nenaučili mluvit?

  • Olga Zehnalová | 17. 11. 2009 10:03

    Kristýna, každému chutí niečo iné, ale dalo sa to vyjadriť aj slušnejšie.

  • Kristýna Petreková | 17. 11. 2009 09:50

    fuj fuj fuj

  • ELA . | 3. 1. 2007 14:51

    "marcipán" pro mě byl neprobádanou oblastí, ale obavy byly zbytečné. Bezva recept, super cukroví v kombinaci s lineckým, ale i vykrajované a slepované jen "samo se sebou" (např v kytičce vypíchnutá hvězdička). Nakonec vznikly i bonbony ozdobené mandlí, rozinkou i obalené v "úlkovém" těstě. D9ky za recept, 1*

  • Aninka | 11. 11. 2006 11:34

    Určitě na marcipánové cukroví má být curk. Nezdobím marcipánové cukroví jen marmeládou, ale i ruznými krémy a náplněmi. Má to každý rok užasný uspěch. A místo mandlouvou tresti, se dá použít Amaterový likér. Chutově užasný.

  • Zuzana Šindlerová | 8. 11. 2006 09:18

    Míšo, mrknu jestli tady recept už není a přihodím během zítřka.

  • Gábina | 8. 11. 2006 08:11

    Anka, je to mandlové aroma, příchuť.

  • Anonym | 8. 11. 2006 06:20

    Mandlová tresť neboli aroma, prodává se v drogeriích (většinou je mají u potr.barev) v malých lahvičkách. Stejně je i rumová, malinová, kokosová,griotka....Myslím, že ve slovenštině to bude stejný název.Kupuji sladké mandle, ještě se prodávají hořké mandle.

  • Kuchařka on-line | 7. 11. 2006 20:10

    Opraveno.

  • Anonym | 7. 11. 2006 19:06

    Paní Zuzko, přihoďte recept na to Vaše cukroví s hvězdičkami na lineckém. Díky Michala

  • Anka | 7. 11. 2006 14:05

    Tiež si myslím, že ide o omyl a namiesto múky tam má byť práškový cukor. Vie mi niekto preložiť "mandlová tresť" do slovenčiny? Je to nejaká príchuť?

  • D K | 7. 11. 2006 13:47

    S tím cukrem to už dává smysl. Mouka smíchaná s máslem by asi nebyla poživatelná

  • Hana Lorencová | 7. 11. 2006 13:05

    Prosím o opravu, má být uvedeno: 300 g mletého cukru. Děkuji

  • Alena Tarabová | 7. 11. 2006 12:54

    Paní Jano, granulované mléko podle mě být nemůže,alespoň mě se to nespojilo.

  • Petra Albrechtová | 7. 11. 2006 11:42

    Ta mouka tam bezpečně být nemá. Místo toho tam musí být cukr.

  • Anonym | 7. 11. 2006 11:00

    Děvčata. myslím, že je to něco jako nepravý marcipán, a tak vyměňte mouku za cukr.

  • Zuzana Šindlerová | 7. 11. 2006 10:50

    Nedovedu si představit, že se to nepeče, když je tam hladká mouka. Hanko, to tam přece musí být cítit. Dělám kokosové hvězdičky z barevného kokosu co se lepí na linecké, nepečou se, ale tam mouka není.

  • Zdena z JM | 7. 11. 2006 10:44

    A co ta mouka?Přece nemůže být mouka v nepečeném cukroví.

  • Jana Kutačová | 7. 11. 2006 10:42

    bramborko: je v tom ale hladká mouka.Tak nějak si to nedovedu představit..Uvidíme.:o)

  • Jana Kutačová | 7. 11. 2006 10:25

    Jak dlouho a na kolik stupňů se toto cukroví peče?Dalo by se použít i granulované mléko?

  • bramborka | 7. 11. 2006 10:19

    Řekla bych že se těsto nepeče,pouze se asi formičkou vytvaruje,pak vyklepne a zdobí se tím to linecké těsto které už máme upečené.Jestli se nepletu,snad nám odpoví paní Hana.

  • Hana Lorencová | 7. 11. 2006 10:14

    Nepeče se.

  • Zdena z JM | 7. 11. 2006 09:09

    Pečeme ve formičkách nebo je ve formičkách jen vytvarujeme a pečeme bez formiček?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Prosinec Syrové Vánoce Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Máslo Sušené mléko Tresť
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Indická kuřecí stehna

Indická kuřecí stehna

Paprikový salát

Paprikový salát

Italské kuře II.

Italské kuře II.

Jahodový dort s myškami

Jahodový dort s myškami

Škvarkové placičky

Škvarkové placičky

Těstovinový salát se šunkou

Těstovinový salát se šunkou

"Tiramisu" roláda

"Tiramisu" roláda

Smažená zelenina po italsku

Smažená zelenina po italsku

Kuře v solné krustě

Kuře v solné krustě

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Lehký levandulový sirup

Lehký levandulový sirup

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

45 minut
Meruňkové knedlíky s marcipánem

Meruňkové knedlíky s marcipánem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

55 minut
Višňový koláč s čokoládou

Višňový koláč s čokoládou

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Poslední sledované recepty

34
Dýňová tortila
Dýňová tortila
33
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
18
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
16
Jednoduché třešňové / višňové knedlíky
Jednoduché třešňové /…

Zajímavé články

9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů, proč ji jíst každý den, plus svěží recepty
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů,…
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
AHA.cz Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Mimibazar Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Exotická party ve Varech: Kdo si za nejdivočejší model zaslouží jedničku?

Exotická party ve Varech: Kdo si za nejdivočejší model zaslouží jedničku?

Ženy.cz Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Blesk.cz Rozdováděná Allwyn party ve Varech: Sexy akrobacie a slavní ve varu!

Rozdováděná Allwyn party ve Varech: Sexy akrobacie a slavní ve varu!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Úplněk v Kozorohu přinese zásadní rozhodnutí týkající se kariéry, životních cílů a poslání

Úplněk v Kozorohu přinese zásadní rozhodnutí týkající se kariéry, životních cílů a poslání

  • Recepty.cz
  • Marcipánové cukroví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact