• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Marcipánová hmota III.
Napište svůj komentář k receptu

Marcipánová hmota III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marcipánová hmota III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g mléko polotučné
    • 200
      g moučkový cukr
    • 2
      ks vejce Celá
    • olej
    • mandlové aroma

Postup přípravy receptu

1
Smíchejte cukr, sušené mléko a vejce a podle potřeby přidávejte olej tak, abyste si vytvořili hustou hmotu. Podle potřeby nakonec dochuťte mandlovým aromatem a pořádně promíchejte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marcipánová hmota falešná (varna)

Marcipánová hmota falešná (varna)

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Potahovací hmota

Potahovací hmota

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 8. 5. 2012 17:12

    ahoj vejce ty tam nemaji co delat,pridej trochu vody a medu

  • Simča S.
    Simča S. | 29. 11. 2011 07:37

    Zapéct půjde pravý marcipán z mandlí. Ten najdeš tady: http://www.recepty.cz/recept/domaci-marcipan-5337 nebo trochu jiný poměr tady: http://www.recepty.cz/recept/marcipan-62738

  • hamita | 20. 11. 2011 21:32

    omlouvám se za překlep: nenašla jsem recept.

  • hamita | 20. 11. 2011 21:30

    Dobrý den,chtěla jsem nějaký marcipán,který půjde zapéct v těstě ale nenašla jsemrecept.Poradíte mi ,jaké složení na marcipán použít ?

  • Hanka Doleželová | 22. 5. 2008 20:48

    chtěla bych jen říct že Bílek tu hmotu ví láme,není vláčný rychle prostě schne

  • Hanka Doleželová | 22. 5. 2008 20:37

    bílkem ta hmota rychleji tvrdne ten by tam být neměl.

  • Simča Sládková | 23. 4. 2008 09:37

    já tedy vůbec nedávám vejce. Jen 200 cukru a 200 suš. mléka, lžíci oleje a přikapávat vody, až se vše spojí. Celkem tam té vody přijde cca 40 ml. Někdo dáví i lžíci tekutého medu, pak vody méně. Vodu je nutné přikapávat po troškách, pořád to vypadá, že se to nespojuje a naráz je z toho kaše. Já ke konci vodu "přidávám" už jen tím způsobem, že si namočním ruce, kterými to propracoávám a "hňácám" a pak případně zase namočím a td. Až je z toho plastelína.

  • Jana Remková | 22. 4. 2008 13:19

    Tak z toho budou třeba čajové růže,ne?Chááá! Jana

  • Hela - | 21. 4. 2008 19:45

    Pochybuji, že by se dávaly do marcipánu žloutky. Bílky logicky těsto drží pohromadě a k čemu tedy jsou ty syrové žloutky? Dovedu si představit výslednou barvu. Jak ho pak barvíte na bílo?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mandlové aroma Mléko polotučné Moučkový cukr Olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dalamánky

Dalamánky

Bramborové pagáče

Bramborové pagáče

Kelímková bábovka z jogurtu

Kelímková bábovka z jogurtu

Hraběnčin rebarborový koláč

Hraběnčin rebarborový koláč

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

Jablečné muffiny s tvarohem

Jablečné muffiny s tvarohem

Letní linecký koláč

Letní linecký koláč

Buchta z jablečného pyré

Buchta z jablečného pyré

Šunkovo-sýrové karbanátky

Šunkovo-sýrové karbanátky

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

19
Korpus na dort
Korpus na dort
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
11
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
11
Jemnický řízek v bramboráku
Jemnický řízek v…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Krampolova múza a moderátor Kašák: Svatba po několika měsících?!

Krampolova múza a moderátor Kašák: Svatba po několika měsících?!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Marcipánová hmota III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact