• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Marcipánová hmota III.
Napište svůj komentář k receptu

Marcipánová hmota III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marcipánová hmota III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g mléko polotučné
    • 200
      g moučkový cukr
    • 2
      ks vejce Celá
    • olej
    • mandlové aroma

Postup přípravy receptu

1
Smíchejte cukr, sušené mléko a vejce a podle potřeby přidávejte olej tak, abyste si vytvořili hustou hmotu. Podle potřeby nakonec dochuťte mandlovým aromatem a pořádně promíchejte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marcipánová hmota falešná (varna)

Marcipánová hmota falešná (varna)

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Potahovací hmota

Potahovací hmota

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 8. 5. 2012 17:12

    ahoj vejce ty tam nemaji co delat,pridej trochu vody a medu

  • Simča S.
    Simča S. | 29. 11. 2011 07:37

    Zapéct půjde pravý marcipán z mandlí. Ten najdeš tady: http://www.recepty.cz/recept/domaci-marcipan-5337 nebo trochu jiný poměr tady: http://www.recepty.cz/recept/marcipan-62738

  • hamita | 20. 11. 2011 21:32

    omlouvám se za překlep: nenašla jsem recept.

  • hamita | 20. 11. 2011 21:30

    Dobrý den,chtěla jsem nějaký marcipán,který půjde zapéct v těstě ale nenašla jsemrecept.Poradíte mi ,jaké složení na marcipán použít ?

  • Hanka Doleželová | 22. 5. 2008 20:48

    chtěla bych jen říct že Bílek tu hmotu ví láme,není vláčný rychle prostě schne

  • Hanka Doleželová | 22. 5. 2008 20:37

    bílkem ta hmota rychleji tvrdne ten by tam být neměl.

  • Simča Sládková | 23. 4. 2008 09:37

    já tedy vůbec nedávám vejce. Jen 200 cukru a 200 suš. mléka, lžíci oleje a přikapávat vody, až se vše spojí. Celkem tam té vody přijde cca 40 ml. Někdo dáví i lžíci tekutého medu, pak vody méně. Vodu je nutné přikapávat po troškách, pořád to vypadá, že se to nespojuje a naráz je z toho kaše. Já ke konci vodu "přidávám" už jen tím způsobem, že si namočním ruce, kterými to propracoávám a "hňácám" a pak případně zase namočím a td. Až je z toho plastelína.

  • Jana Remková | 22. 4. 2008 13:19

    Tak z toho budou třeba čajové růže,ne?Chááá! Jana

  • Hela - | 21. 4. 2008 19:45

    Pochybuji, že by se dávaly do marcipánu žloutky. Bílky logicky těsto drží pohromadě a k čemu tedy jsou ty syrové žloutky? Dovedu si představit výslednou barvu. Jak ho pak barvíte na bílo?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mandlové aroma Mléko polotučné Moučkový cukr Olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pekingské maso

Pekingské maso

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Plněná veka II.

Plněná veka II.

Křenová pomazánka na jednohubky

Křenová pomazánka na jednohubky

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Adžika masovo-zeleninové ragú

Adžika masovo-zeleninové ragú

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Čočkový salát s hořčicí

Čočkový salát s hořčicí

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

70
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
33
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
26
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
24
Margot řezy
Margot řezy

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Marcipánová hmota III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact