• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Marcipánová hmota III.
Napište svůj komentář k receptu

Marcipánová hmota III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marcipánová hmota III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g mléko polotučné
    • 200
      g moučkový cukr
    • 2
      ks vejce Celá
    • olej
    • mandlové aroma

Postup přípravy receptu

1
Smíchejte cukr, sušené mléko a vejce a podle potřeby přidávejte olej tak, abyste si vytvořili hustou hmotu. Podle potřeby nakonec dochuťte mandlovým aromatem a pořádně promíchejte.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marcipánová hmota falešná (varna)

Marcipánová hmota falešná (varna)

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Potahovací hmota

Potahovací hmota

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 8. 5. 2012 17:12

    ahoj vejce ty tam nemaji co delat,pridej trochu vody a medu

  • Simča S.
    Simča S. | 29. 11. 2011 07:37

    Zapéct půjde pravý marcipán z mandlí. Ten najdeš tady: http://www.recepty.cz/recept/domaci-marcipan-5337 nebo trochu jiný poměr tady: http://www.recepty.cz/recept/marcipan-62738

  • hamita | 20. 11. 2011 21:32

    omlouvám se za překlep: nenašla jsem recept.

  • hamita | 20. 11. 2011 21:30

    Dobrý den,chtěla jsem nějaký marcipán,který půjde zapéct v těstě ale nenašla jsemrecept.Poradíte mi ,jaké složení na marcipán použít ?

  • Hanka Doleželová | 22. 5. 2008 20:48

    chtěla bych jen říct že Bílek tu hmotu ví láme,není vláčný rychle prostě schne

  • Hanka Doleželová | 22. 5. 2008 20:37

    bílkem ta hmota rychleji tvrdne ten by tam být neměl.

  • Simča Sládková | 23. 4. 2008 09:37

    já tedy vůbec nedávám vejce. Jen 200 cukru a 200 suš. mléka, lžíci oleje a přikapávat vody, až se vše spojí. Celkem tam té vody přijde cca 40 ml. Někdo dáví i lžíci tekutého medu, pak vody méně. Vodu je nutné přikapávat po troškách, pořád to vypadá, že se to nespojuje a naráz je z toho kaše. Já ke konci vodu "přidávám" už jen tím způsobem, že si namočním ruce, kterými to propracoávám a "hňácám" a pak případně zase namočím a td. Až je z toho plastelína.

  • Jana Remková | 22. 4. 2008 13:19

    Tak z toho budou třeba čajové růže,ne?Chááá! Jana

  • Hela - | 21. 4. 2008 19:45

    Pochybuji, že by se dávaly do marcipánu žloutky. Bílky logicky těsto drží pohromadě a k čemu tedy jsou ty syrové žloutky? Dovedu si představit výslednou barvu. Jak ho pak barvíte na bílo?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Mandlové aroma Mléko polotučné Moučkový cukr Olej Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

Kokosky

Kokosky

Tvarohový závin

Tvarohový závin

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Drožďová pomazánka - úplně jinak

"Bramborák" se švestkami

"Bramborák" se švestkami

Studená cuketová polévka se dvěma sýry a šunkou

Studená cuketová polévka se dvěma…

Salát s rukolou a olivami

Salát s rukolou a olivami

Banánový dortík s kakaem

Banánový dortík s kakaem

Meruňkové čatní s cibulí

Meruňkové čatní s cibulí

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

40
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
36
Čočkové ragú
Čočkové ragú
33
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
31
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…
25
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Generace na nože: Proč si v práci lezeme na nervy kvůli věku?

Generace na nože: Proč si v práci lezeme na nervy kvůli věku?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Marcipánová hmota III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact