tady v receptu chybí základní informace: "Kolik vody sem patří na to svaření na nit?" a pokud ji sem autor či autorka receptu nedá tak celý recept je k ničemu
Marcipánová hmota, která se prodává v cukrárně tak ta vedle mandlí ani neproběhla. Je to čistě cukr a sušené mléko + příchutě. Udělala jsem si si soukromý průzkum, tím, že jsem si v cukrárně jako chtěla objednat marcipán s tím, že má dcera alergii na mandle. Všechny výrobny v okolí Litoměřic a Ústí n.L. mi potvrdili, že v tom mandle nejsou. Dneska tedy přidávám 2 recepty na tuto marcipánovou hmotu. Ale nevím, kdy budou uveřejněny.
nedelejteto ne ne ne je to blbos udelal sem to a muzu to vyhodit radim vam dobre kupte si to v cukrarnr
kolik tý vody!!!
Jestli máte rádi marcipánovou hmotu, jak se prodává v cukrárně, tak to nezkoušejte, budete zklamaný!
Ráda bych věděla, kolik vody má být na to smíchání s cukrem? Díky za odpověď
cukr s vodou vaříme tak dlouho než to trochu zhoustne, že už to je hotové se pozná když si do vody s cukrem namočíte třeba lžíci a pak se jí dotknete prstem, uvidíte že se svařený cukr s vodou táhne jako nit. Není to nic složitého nedávno jsem vařila taky poprvé a hned jsem pochopila, proč se říká svařit na nit:-) Snad jsem to trochu srozumitelně vysvětlila.
cukr svaříme s vodou na niť? potřebuju trochu pomoct,asi jak dlouho a jak to má vypadat,díky....