Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, co dělat, když se marcipán drolí? Děkuji. M.
Dobrý den, mě napadla tatéž věc a tak jsem to udělala... a výsledek? Nic moc, vážně. Chuť to mělo jen po tom sunaru, vůbec to nebylo dobré. Takže nedoporučuju...
Vyšel mi hutnější. Zpracování ale skvělé a chuťově prostě fantazie! Navíc je krásně světlounký. Když to porovnám s tou marcipánovou hmotou, co se prodává v obchodech, je to neporovnatelné! A hutnější konzistence mi vůbec nevadí. Ba naopak. Budu ho přibarvovat tekutými barvičkami a zbytek se rozředí kapkou vody! Velice děkuji za báječný receptík. A když se nakonec povede i estetické využití hmoty (v což doufám, ač nejsem výtvarně zručná), dovolím si doplnit fotečku! ;-)
Já bych to asi nezkoušela. To kojenecké mléko je o dost tučnější, ať to není moc mastné a nelepí se to moc na ruce. Ale s přidáním cukru by to snad šlo, jen to asi bude pěkná piplačka to zpracovat:)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda se dá použít místo klasického sušeného mléka, mléko kojenecké(Sunar,Hami,atd)? Děkuji