Salsa je v podstatě omáčka, kterou můžete vyrobit z různých ingrediencí. Na mangovou salsu použijte zralé mango a avokádo a dochuťte jí cibulí, koriandrem nebo chilli.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Bylinková salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Netradiční rybízové řezy
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Jemná hrachová kaše
Bryndzová pomazánka II.
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Bramborové noky s dušeným špenátem
Hovězí líčka na houbách
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem