Salsa je v podstatě omáčka, kterou můžete vyrobit z různých ingrediencí. Na mangovou salsu použijte zralé mango a avokádo a dochuťte jí cibulí, koriandrem nebo chilli.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Bylinková salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Švestkový koláč
Poleva z "ledových kaštanů"
Zapékaná čekanka po francouzsku
Tradiční tažený štrůdl
Koložvárské zelí
Zelené fazolky s vejci
Plněné smažené brambory
Základní těsto na koblihy
Melounový nanuk
Francouzské brambory podle časopisu F…
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou