Polevu připravíme podle návodu na obale. Do rozehřáté polevy nasypeme mandlové nudličky, dobře promícháme a lžící tvarujeme malé ploché hromádky, které klademe na papír na pečení či potrav. fólii.
2
Necháme zatuhnout.
3
Na krém svaříme smetanu ke šlehání a odejmeme z plotny. Čokoládu nalámeme na malé kousky, přidáme ke smetaně a vmícháme do hladké hmoty.
4
Vmícháme máslo, dokud se zcela nerozpustí. Za častého míchání necháme vychladnout. Přidáme likér a zamícháme.
5
Hmotu krátce vymícháme ručně metličkou do pěny a naplníme do cukrářského sáčku se středně velkým otvorem ve tvaru hvězdičky.
6
Na mandlové hvězdičky nastříkáme pusinky a dáme je na 1 hodinku do chladničky.
7
Pralinky namáčíme v polevě připravené podle návodu a posypeme je mandlovými lupínky.