Ve větší míse smíchejte všechny sypké suroviny. V misce vidličkou prošlehejte bílky do pěny a vlijte je k suché směsi. Přidejte mandlový likér. Nejdříve nožem krouživým pohybem vmíchejte tekutiny do směsi a pak začněte rukama zpracovávat těsto. Zprvu to půjde ztuha, ale vytrvejte, hmota se poddá a vznikne pevné, hutné těsto. Vytvarujte z něj kouli, zploštěte ji na vyšší placku, zabalte do fólie a uložte do ledničky. Těsto nechte odležet minimálně přes noc, ale klidně dva dny.
Těsto vložte mezi dva archy pečicího papíru a rozválejte na placku 1 cm silnou. Posypte krystalky cukru, přejeďte válečkem a vykrajujte tvary. Skládejte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě předehřáté na 190 °C, asi 8 minut. Nechte vychladnout a skladujte v uzavíratelné krabici.