Zpracujeme těsto, které necháme dvě hodiny v lednici odležet. Pak těsto vtlačujeme do formiček na rohlíčky a upečeme. Vychladlé rohlíčky slepujeme krémem a konce máčíme v čokoládě.
2
Krém: kondenzované mléko vaříme v uzavřené plechovce ve vodní lázni dvě hodiny. Po zchladnutí našleháme s máslem.
Dělala jsem loni, rohlíčky se dobře vyklápějí, nelámou se a jsou moc dobré.Krému je hodně, zbyla mi asi polovina.
Miroslava Čeřovská
|3. 1. 2009 10:07
Rohlíčky jsou chuťovou delikatesou. Jsou jemné a velmi chutné. S těstem se dobře pracuje a upečené rohlíčky jdou z formiček téměř samy. Od nynějška budou tyhle rohlíčky u našeho stolu každoročně. Dávám za 1. Děkuji