Mandlové hrudky - nepečené
Mandlové řezy
Slavnostní mandlové pagáčiky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těsto moc nedrží pohromadě,máslo se odděluje,hromádky se během pečení slijí v placku,která je navíc chuťově nic moc.
Zeleninové rizoto
Tradiční tažený štrůdl
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Nafouklá jablíčková dobrota
Jahodové pokušení
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Přírodní plátky se zeleninou a…
Zapečené palačinky s masem a zeleninou
Plec pečená (nejen) se zelím
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi