Mandlové hrudky - nepečené
Mandlové řezy
Slavnostní mandlové pagáčiky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těsto moc nedrží pohromadě,máslo se odděluje,hromádky se během pečení slijí v placku,která je navíc chuťově nic moc.
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Sumeček
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Katův šleh (drůbeží)
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Dukátové buchtičky z remosky s…
Bramborový salát
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…