Mandlové hrudky - nepečené
Slavnostní mandlové pagáčiky
Mandlové řezy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těsto moc nedrží pohromadě,máslo se odděluje,hromádky se během pečení slijí v placku,která je navíc chuťově nic moc.
Mleté maso s kapustou
Caprese
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Buchta alá medovník
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Nivové kremrole
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Hlíva s hořčicí
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Hrášková šakšuka
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci