Mandlové hrudky - nepečené
Mandlové řezy
Slavnostní mandlové pagáčiky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těsto moc nedrží pohromadě,máslo se odděluje,hromádky se během pečení slijí v placku,která je navíc chuťově nic moc.
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Kořeněná panenka ve slanině
Kuskus salát
Nakládaný králík se zakysanou…
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Špagety se špenátem a sýrem
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Domácí (plněné) rohlíky
Zelňačka z uzených žeber
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky