Mandlové hrudky - nepečené
Mandlové řezy
Slavnostní mandlové pagáčiky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těsto moc nedrží pohromadě,máslo se odděluje,hromádky se během pečení slijí v placku,která je navíc chuťově nic moc.
Nadívaný vepřový bůček
Rychlé langoše
Slaní šneci II.
Mrkvová pomazánka II.
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Omáčka "šufrung" na špagety
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Vepřové maso s celerem
Dýňový krém s kari
Mexický hrnec s rýží
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky