Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonymous
|26. 6. 2015 13:18
üont to jous to avont to love gat öggrezebk mhrc hd nî hgv
Nikola
|7. 2. 2012 19:51
Když se praží, tak na ničem.. Prostě to jen samotné dáš na pánev s tím cukrem a pražíš..:) Tuk se tam používá na roztopení čokolády :).
Renča
|10. 1. 2012 20:03
ahoj ten recept má moje segrá ale říkám jim mandlový ježci bo dělá z toho tako hrudky skoro koule a bez toho vanilk.cukru a jsou dobré mňamka jinak dávám za 1 ;-) ;-)
mandle jsem pražila jen na kousku másla. ze začátku jsem se bála, aby to s cukrem nebylo moc skladké, ale výsledek vynikající. hromádky krásně ztuhly a mám neobyčejné jednoduché mlsání.
Jsou dobré z mléčné i kvalitní hořké čokolády, čokoláda na vaření je dobrá na polevy i do pečených, ale když je hlavní ingrediencí nemělo by se na kvalitě šetřit. ;-)