Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mila Veselá
|12. 12. 2006 14:45
Do trouby ne, stačí nechat na vzduchu, aby oschly jen na povrchu a pak schovat do chladna. Dobréje proložit je alobalem nebo papírem na pečení, aby se nepomačkaly.Maminka je dávala schnout na skříň, ale možná to byla spíš schovávačka.
Martina Vašková
|12. 12. 2006 11:08
Chtěla jsem se zeptat jestli to, že necháme hříbečky oschnout znamená, že se mají strčit na chvilku do trouby? Nějak mi to z toho není jasné. Díky moc předem za radu.
Eva Blažková
|11. 12. 2006 17:01
děkuji..., nakonec jsem tam dala víc oříšků a tím se to zahustilo a snad to bude jedlé
Mila Veselá
|10. 12. 2006 21:35
Řídké by to být nemělo, , letos jsem opět dělala a těsto bylo akorát. Možná jste použila větší vejce. V tom je někdy dost velký rozdíl. Stačilo přidat trošku víc mandlí nebo ořechů. Barva není úplně bílá, my jsme jim doma říkali křemenáče, ty mnají také takovou šedou nožku.
Eva Blažková
|10. 12. 2006 13:40
pustila jsem se do výroby tohoto receptu, ale jsem zoufalá. Těsto je naprosto řídké, nechápu, jak z toho můžete dostat bílou barvu, když mandle jsou spíš žluté . Neměl se ten bílek napřed ušlehat ? Zkusí mi někdo poradit, prosím
Eva Matoušková
|30. 11. 2006 09:24
Mandlové hříbečky jsou u nás velmi populární. Každý rok je děláme minimálně z půl kila mandlí. Jen nepřidáváme mleté ořechy. Trošku dusí. Těsto je čistě z mandlí, bílku a cukru. Celé houbičky jsou bílé a po zaschnutí jim namáčíme hlavičky do rozpuštěné čokolády. Jsou opravdu nádherné a výborné.
Jana Tichá
|3. 10. 2005 11:53
A také je ještě dobré konce nožiček potřít bílkem a posypat kokosem obarveným zeleným bretonem. Vypadá to jako mech.