Žloutky utřeme s cukrem dohusta, vmícháme pomleté mandle, citronovou kůru a piškotové drobečky, vypracujeme v těsto. Děláme malé bochánky, které dáváme na vymaštěný plech (nebo na pečící papír) a potíráme žloutkem. Necháme vychladnout a dáme odležet do chladna.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hana Lorencová
|26. 7. 2006 18:13
Bochánky peču asi na 175 °C.
Jana Kutačová
|26. 7. 2006 12:31
Myslím,že to cukroví není nepečené,když se dává na vymazaný plech a posléze nechává vychladnout,ale je otázka,jestli se má spíše sušit nebo upéct při vyšší teplotě.Taky mi to není zcela jasné.:o)
Blanka
|26. 7. 2006 10:19
Chtěla bych se jen zeptat, bochánky se nepečou, jde o nepečené cukroví? Děkuji za odpověď.