Recept je úúúúžasný.Akorát chci bližší informace,např.v jakém pořadí.
Na kolik stupnu a jak dlouho? Proč to nikdo nikdy nepíše do receptů? :-X
Na kolik stupnu a jak dlouho? Proč to nikdo nikdy nepíše do receptů? :-X
Super rohlicky,výborna chuť no proste užasný,není co jiného dodat.Jen co jsem je udelala hned začali mizet.Musim dát za 1* ;-)
jsou moc dobré ale já do toho přidávám i kypřící prášek tím trochu víc zvláční ;-)
:-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ jáje nejedla ale mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmooooooooooooooooooooooooooooooooooccccccccccccccccccccccccccccccccccc se těším :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$
muzu potvrdit jsou opravdu super!! prave jsem je vytahla z trouby!! <:-)
Opravdu skvělé těstíčko,skvělá chut´vše úžasné!!! :-[ :-P
Jsou naprosto luxusní! Nerozpadl se ani jeden. ;)
Přidejte recept i na tyto stránky a soutěžte o nový iPad mini :) http://www.soutezplus.cz/s/uMaWTQdh/
175 C 10 min,, :-)
Dělám podle tohoto receptu rohlíčky už lety, jen u nás doma se dávají místo ořechů mleté mandle. A jako u většimy receptů snižuji množství cukru (tak na 30g na toto množství).
Právě jsem dopekla, ani jeden se mi nezlomil, chutnají výborně! Opravdu jako od maminky! :-*
super recept byli moc dobrý.... :-) :-) :-D
Pěkne na hovno. ani tu neni při jaké teplotě.. :-\
Při jaké teplotě se prosím pečou?
my cukroví v paneláku vždycky dávali na balkon, normálně v kartonových krabicích a v igelitových taškách...ale pravda, když mrzlo, tak některý kousky byly dost tuhý, pokud se jedly hnedka...což se ale netýče těch rohlíčků, ty jsou křehké vždycky :-)
Peacnost s tvarovanim rohlicku a naslednym problemum lamani pri obalovani cukrem, je mozne vyresit, ne rohlicek, ale koule perfektne se obalije a chutna stejne .... Eureka!
luxusní,recept jako když je kdysi dělávala mamka....sou fakt výborné...dělala jsem je ručně a musím uznat, že se vůbec nerozpadli ani neroztekli jak se občas stává....dávám za 1*
a
Jaký nástavec používate na masomlýnku - srdíčko - nebo co, aby byl rohlíček z teho pekný?
Tak rohlicky jsou exkluzivni, delala jsem je na masomlynku s nastavcem a jsou vsechny pekne stejny, zlomilo se mi jich jen asi 5 kousku, a na ty se hned vrhnul manzel:-)
Plechy s cukrovím dát do chladnější místnosti, v paneláku alespoň tam kde můžete zavřít topení a vyvětrat. Ve vytopené místnosti bych nedoporučovala. Marie
Ja se pridavam k Monice, z formicky vypadaji rohlicky hezci:-)) Navic se tak da spracovat nepovedene drobive testo, coz se mi stalo zrovna pred rokem a formicky to zachranili:-)) Myslim ze pro J.D. to muze byt taky reseni:-))
paní Marie, ty neupečené rohlíčky necháte na plechu přes noc něčím zakryté a v chladu nebo jen tak při pokojové teplotě?Děkuji
Zdravím, právě se snažím z tohoto těsta vytvořit rohlíčky,ALE uprostřed se mi vždycky rozlomí :-((Mohl by jste mi někdo poradit ? díky moc
At si říká kdo chce co chce, není přez klasické vyvalované rohlíčky.Dělám ze třech dávek a mám je vyválené hned a vypadají super.
Kvůli pracnosti a kvůli hezkému tvaru jsem jednou ze zoufalství dala rohlíčkové těsto do rohlíčkových formiček. Byly krásné, tak jsem u toho zůstala. Má to jednu vadu-těsto je moc křehké, tak to vyžaduje opatrnost při vyklápění (vymazávávám polohrubou moukou). "Odpad" z nepovedených potěší rodinu, takže dělám pro jistotu z větší dávky.
Měla jsem taky takový problém, ale vyřešila jsem to tak, že vyválím placku cca3 mm silnou a skleničkou vykrajuji půlměsíčky a ty potom obaluji v cukru. Mám sice takové placaté rohlíčky, ale skoro všechny stejné a velikost si řídím podle skleničky nebo kulatého vykrajovátka.
Jelikož jsou u nás velmi jedlé dělám na vánoce až ze 6 dávek, vždy zpracovávám po dvou dávkách a poněvadž mám samé chlapy a nikdo nepomůže nedovedu si představit z tohoto množství sama vyválet rohlíčky, vyzkoušela jsem je vytláčet na masovém strojku s nástavcem. Když je potom neupečené nechám přes noc odpočinout na plechu jsou po upečení výborné.