Nejprve si připravím "nádivku". Jsou jí obyčejná játra na cibulce. Tedy osmahnu cibulku, dokud nezesklovatí. Přidám jemně nakrájená drůbeží játra, pepř a nakonec sůl. Takto hotová játra nechám v misce vychladnout, přičemž se snažím, aby se do misky dostalo co nejméně oleje, na kterém jsem játra restoval. Olej, který zůstal na pánvi, ještě použiji.
2
Kuřecí prsa naplocho rozříznu a část, která není s prsem pevně spojená, oddělím. Mírně z vnitřní strany naklepu a osolím. Na takto vzniklý plátek položím plátky anglické slaniny, na ní játra na cibulce a ještě na proužky nakrájenou Nivu. Celé to "zabalím", aby vše zůstalo uvnitř plátku masa a zafixuji párátky.
3
Na použité pánvi od jater osmahnu na kolečka nakrájenou cibuli a přitom postupně lehce po všech stranách orestuji i hotové závitky. Stačí minutku či dvě, jen aby se maso "zatáhlo". Takto připravené závitky vložím do pekáče společně s osmahnutou cibulkou a olejem, ve kterém jsem restoval. Nakonec ještě závitky posypu sladkou paprikou. Podleji a peču na 180 stupňů hodinu a několikrát po cca 15 minutách obrátím. Polévám výpečkem. Nakonec ještě "griluji" z vrchu na 200, dokud se neudělá křupavá kůrčička (cca 5 minut).
4
Jako přílohu volím většinou nějakou variantu z brambor. Vařené, kaši, pečené, krokety... Dobrou chuť.