Vynikající. Dělal jsem to s rýží a nemělo to chybičku.
Velmi velmi pochváleno, jen jsem neměla ďábelské koření, dala jsem pikantní žebírka a stejně to bylo úřasné. K tomu mačkané vařené brambory s kouskem másla. Opravdu mohu doporučit. :-)
Maso jsem nasolil opepřil a potřel hořčicí (kremžskou). Druhý den jsem dal na pánvičku, nechal zatáhnout a přidal cibuli na půlměsíčky. Maso jsem otočil a obojí nechal chvíli restovat. Potom jsem zalil šlehačkou, dochutil a nechal dodělat. Příloha brambor. NEZBYLO!
jo tak jsem delala k obedu moc mi smakovalo a manzelovi doufám taky bude.Brambory jsem trochu rozstouchala a se stavickou z masa to bylo uplne bombovy
Tak toto je opravdu pochoutka. Lepší jídlo jsme už dlouho nejedli. Dělala jsme to bez dábelského koření a až bylo na konci maso měkké, dala zapéct se sýrem na 2 min. do mikrovlnky. Dělala jsem s bramborem a ta št´áva z masa a cibulí smíchaná s brambory je mňamka. Masíčko je krásně štavnaté a měkoučké.
Moc nám chutnalo,jako přílohu jsme volili rýži a zeleninový salát.
vybrala jsem si tento recept pro dnešní oběd, tak jsem zvědavá, jenom to dábelské koření nahradím něčím jiným, máme 3leté dítě.
Tak to si dám do oblíbených a zkusím uvařit v římském hrnci.
Právě jsme dojedli a bylo to výborné. Všem to doporučuji!!!
Vyzkouseno-snezeno.Bylo to vyborne,jen jsem do duseni pridala 1 smetanu.
Vynikající masíčko,vřele doporučujeme vyzkoušet.Maso se rozpadá a přitom zůstává šťavnaté.
Marsí,na obalení stačí i mouka,já občas solamyl také zapomenu.Nikdy se mi to nepřipálilo,ale mám pocit,že to je jen proto,že to tak poctivě hlídám..:o)
Vypadá to dobře...akorát jsem nikdy obalování v mouce nekombinovala s tím solamylem. Doufám, že se mi to nepřičmoudne...:o)))
Takhle maso upravuje babička pro dědu kvůli zub.protéze.Maso je krásně měké,pěkně šťavnaté a děda jen mlaská.Zkusím to s tím ďábelským kořením.