• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Maminčina játra
Napište svůj komentář k receptu

Maminčina játra

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maminčina játra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g anglická slanina
    • 2
      cibule
    • 4
      vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • rostlinný olej
    • 500
      g drůbeží játra
    • 2
      ks kunovjanka

Postup přípravy receptu

1
Na sádle zpěníme do skolovata cibulku a anglickou slaninu nakrájenou na proužky. Přidáme játra a dusíme. Až jsou játra měkká, osolíme a opepříme, přidáme scezenou kunovjanku a necháme prohřát. Před dokončením přidáme rozkleplá vejce, promícháme vidličkou (jen několikrát projedeme tam a zpět), aby se nám srazila.
2
Nejlepší je tento recept dělat ve varném skle. Podáváme s bramborem nebo opékaným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina drožďová pomazánka

Maminčina univerzální bábovka

Maminčina univerzální bábovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Amy - | 2. 8. 2009 20:31

    ba

  • Jiří Částka | 31. 7. 2009 16:40

    Trochu brutální název ;-D

  • Malvína | 28. 2. 2008 12:38

    :D Vtipný název!

  • Anonym | 14. 6. 2007 12:37

    kunovjanka je sterilizovaná zelenina-niečo podobné ako moravanka

  • Zuzana Šindlerová | 14. 6. 2007 12:28

    Šárko, místo Kunovjanky můžeš klidně použít Moravanku (někde je k dostání i Hradišťanka) je to pikantní zeleninový sterilovaný salát od firmy Hamé nebo Znojmia. Mají snad v každém obchodě s potravinami.

  • Šárka Krejčová | 14. 6. 2007 10:44

    Prosím vás co je to ta kunovjanka a kde ji seženu? Díky

  • Tereza Jarčušková | 30. 8. 2006 10:21

    Janka, poradím Vám, môžete dať aj zmrznuté mäso z mrazáku, ale dôležité je dať to potom do studenej rúry a tak ju zapnúť ( alebo ak dusíte, tak na studenú platňu ). Ak sa bude zohrievať postupne, nepraskne. Nesmiete mať vysoko rozdielne teploty.

  • Jana | 30. 8. 2006 08:51

    Varné sklo já používám ráda,nejen kvůli servírování,ale protože se v něm skvěle zapéká,a není potřeba příliš tuku,některá jídla nemastím vůbec.Také dobře vidím na koláče i od spodu.Ale zase musíte dodržovat určité postupy při vaření-nemůžete do skla dát třeba zmrzlé maso z mrazáku,prasklo by.Mám i bábovku z varného skla.

  • Jana Kutačová | 28. 8. 2006 21:20

    Jasně,děkuji,myslela jsem si to.Mám takových mís ,misek a pekáčů spoustu.Jen sjem chtěla znát důvod proč to dělat zrovna v něm.:o)

  • beba | 28. 8. 2006 21:12

    Myslím si, že je to tak ako píše Terezka. Varné sklo je podľa mňa Janská mísa - tuším sa tomu tak hovorí. A jedlo sa v tom hneď servíruje.

  • Tereza Jarčušková | 28. 8. 2006 13:10

    Varné sklo je to, v ktorom môžete variť a piecť a nepraskne, napr. Simax a pod. Podľa mňa je to varné sklo v tomto prípade vhodné len na to, že to celé môžete hneď servírovať na stôl, v skle to dobre vyzerá. Ak sa mýlim, nech ma autorka opraví, kľudne to môžete dať aj do iného pekáča.

  • Jana Kutačová | 28. 8. 2006 10:42

    Prosím...co je to "varné sklo?"Mám skleněné zapekácí misky i pekáče.Jen nějak nechápu,jestli je to ono,proč je to v tom lepší?Dala bych to normálně na pánev..o))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Drůbeží játra Kunovjanka Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechový koláč bez mouky

Ořechový koláč bez mouky

Brokolice na španělský způsob

Brokolice na španělský způsob

Halušky se zelím a vařeným masem

Halušky se zelím a vařeným masem

Ořechová roláda s piškotovo-kávovou náplní

Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…

Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem

Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Zelný salát se zeleninou

Zelný salát se zeleninou

Tvarohový koláč s borůvkami

Tvarohový koláč s borůvkami

Polévka z pečeného květáku

Polévka z pečeného květáku

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

31
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Pravé tiramisu bez vajec
Pravé tiramisu bez vajec
19
Donuty
Donuty

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Aneta Krejčíková: Anděl v krajce!

Aneta Krejčíková: Anděl v krajce!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

  • Recepty.cz
  • Maminčina játra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact