Jablka nakrájíme na kostičky, zasypeme cukrem a zalijeme olejem. Promícháme a necháme 2 hodiny stát. Občas promícháme. Přidáme zbylé suroviny a pečeme. Možno polít lehkou polevou.
Před chvílí jsem ji dopekla a je vážně výborná! Polovina zmizela, ani nestačila vychladnout :-)
Dáša
|6. 11. 2012 15:45
Buchta je vynikající! Přítel je Francouz a jen se po ní zaprášilo! Hodnotím za výbornou! <:-)
Ivka
|27. 6. 2012 21:21
Moc dobrá buchta, jen trošku moc sladká,..dala jsem jen hrnek cukru a bylo supeer... :-)
hildakvilda
|7. 2. 2012 10:11
ten samý recept nebo s drobnými odchylkami je tu několikrát, stačil by fakt jeden http://www.recepty.cz/recept/jablecna-buchta-iii-13081, http://www.recepty.cz/recept/jablecna-buchta-super-9636 - tenhle je naprosto totožný . :-\
Alča
|12. 12. 2011 14:44
Vážně je v receptu polévková lžíce prášku do pečiva a sody? Předem dík za info. Já ještě nejsem tak zkušená!!!!! :-)
misto hladke polohrobou mouku a na to nechat stat jablicka nebyl cas, tak jsem postup zmenila..smichala vejce a cukr a pak postupne pridala ostatni veci, orechy jmse nemela, tak jsem nahradila rozinkami :-) a chutnala vsem!
Věra z Dc
|26. 10. 2007 10:01
Tento recept je úplně stejný jako "Jablečná buchta Super" .. posuďte sami ?
Dana Křížová
|25. 10. 2007 16:50
Bylo to výborné!!!! Dokonce i tchýně chválila ;o)
Ida Juřicová
|9. 8. 2007 17:51
Já jsem pekla v remosce o prům. 32cm a buchta vyšla vysoká tak akorat. Takže takový střední plech,pokud chcete tenkou buchtu,tak určitě větší.
Danka Snášelová
|8. 8. 2007 20:09
Na jak velkém plechu buchtu péct? Děkuji
Ida Juřicová
|8. 8. 2007 15:08
Vcera jsem ji pekla. Jen jsem misto kakaa dala lzicku skorice a nedala orechy,neb jsem je nemela. Ale urcite musim dat 1. Je moc moc jedla :-)
pavča
|12. 9. 2006 11:25
Musím pochválit recept - je to rychlé a výsledek je naprosto úžasný. Polila jsem polevou, a po buchtě se jen zaprášilo!
vera
|19. 2. 2006 07:31
Vyborne! A k tomu bez vazeni! Jen se po ni zaprasilo, diky.