Co to je za kravinu? Pokud se vám poprvé droždí tzv. srazí, tj. vytvoří hrudky, je to tím, že se odpařila tekutina, tedy žádná tam už není, proto se napodruhé nemá čím rozpustit - leda bychom tam tekutinu přidali... :-D
droždí se mi také podruhé nerozpustilo. Možná špatná kalite či co.? ale jinak výborná :)
droždí se mi také podruhé nerozpustilo. Možná špatná kalite či co.? ale jinak výborná :)
Zajímavá obměna - místo vajíček strouhanka, měla jsem z toho obavy, ale ve výsledku se docela ochotně snědla. Jen si mi nepodařilo docílit dle receptu stavu "necháme droždí znova rozpustit a opět zhrudkovatět". Prostě se mi podruhé nerozpustilo. Ale snad to ničemu nevadilo. Děkuji autorovi za podrobný recept.
tohle je nostalgie - vařila nám to máma skoro každý týden - abychom měli dost vitamínu B. díky moc za připomenutí - dijones mám taky doma, tak zkusím i mutaci:)
misto obyc horcice jsem pouzila dijonnaise helmans a pomazanka byla vytecna